Wozniacki fik hård lodtrækning

4. januar 2013 08:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Wozniacki fik hård lodtrækning
Billede mangler

Caroline Wozniacki skal i første runde ved næste uges WTA-turnering i Sydney møde Urszula Radwanska.
 BNB, Af: THOMAS IDSKOV, idskov@sporten.dk
 
Heldet var ikke med Caroline Wozniacki, da lodtrækningen til den kommende uges WTA-turnering i Sydney blev foretaget natten til fredag.
 
Ganske vist er hun favorit i førsterundekampen mod Urszula Radwanska, som hun i de to spilleres tre indbyrdes opgør aldrig har tabt til. Men polakken havde i 2012 en fin sæson, hvor hun avancerede til en foreløbig 31. plads på verdensranglisten. Hun ligner derfor en spiller, der kan give den 22-årige dansker kamp til stregen.
 Læs også – Åh nej: Ny dårlig sæsonstart af Wozniacki
 
Men vinder Caroline Wozniacki, bliver det herefter endnu sværere. Således står hun til at møde tyskeren Julia Görges, som hun tidligere har tabt til. Julia Görges ligger nummer 18 på verdensranglisten.
 
I en eventuel kvartfinale kan Caroline Wozniacki møde verdensranglistens nummer fem, tyskeren Angelique Kerber, mens Petra Kvitova kan blive modstanderen i semifinalen.
 
Ved turneringen i Sydney, hvor der spilles om en samlet præmiesum på 690.000 US-dollars, er Agnieszka Radwanska topseedet.
 Læs også – Wozniacki på vej ud af top ti
 
Caroline Wozniacki bruger turneringen i Sydney som forberedelse til sæsonens første Grand Slam-opgave, Australian Open, der serves i gang 14. januar i Melbourne.
 
Hertil foretages lodtrækningen om en uge. Men det står fast, at Caroline Wozniacki går ind til turneringen som nummer 10 på verdensranglisten.
 
Nærmeste konkurrent, Marion Bartoli, ville have passeret danskeren, hvis hun ved denne uges turnering i Kina havde spillet sig i finalen. Men da hun i kvartfinalen blev besejret 3-6, 2-6 af Klara Zakopalova, beholder Caroline Wozniacki mindst én uge mere sin top 10-placering.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu