Wozniacki manglede energi i nederlag

27. februar 2013 17:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wozniacki manglede energi i nederlag
Billede mangler

Skuffelsen stod malet i Caroline Wozniackis ansigt efter hun i dag ved WTA-turneringen Malaysian Open havde spillet sin førsterunde-kamp.Anderledes kunne det ikke være.Forinden havde den 22-årige danske tennisspiller nemlig tabt til verdensranglistens nummer 186, Qiang Wang, fra Kina.- Jeg gjorde mit bedste. Men desværre havde jeg ikke energien til at udnytte mine muligheder. Årsagen kender jeg ikke. I pausen mellem andet og tredje sæt bad jeg dommeren om at tilkalde både en læge og en fysioterapeut. Men lige lidt hjalp det. Jeg kunne ikke slet ikke få gang i mine ben, siger Caroline Wozniacki til Sky Sports.Hun indledte ellers kampen fint ved at vinde første sæt 6-2.Opturen fortsatte frem til 3-1 i andet sæt.Men så fik Qiang Wang overtaget. Kineseren udlignede til 3-3, og havde ved stillingen 5-4 muligheden for at serve andet sæt i hus.Det forhindrede Caroline Wozniacki ved at bryde hendes serv, hvorefter danskeren ved stillingen 6-5 tilspillede sig en matchbold.Denne blev imidlertid kikset, og så skulle andet sæt afgøres i tiebreak. Her var kineseren bedst. Problemløst vandt hun 7-1.- Min strategi gik ud på at få Caroline ud at løbe. Det lykkedes, siger Qiang Wang, der vandt tredje sæt 6-1.- Selvfølgelig er jeg glad for sejren. Det er min karrieres hidtil bedste resultat. Men jeg tror, at Caroline var syg. Straks efter kampen modtog hun behandling, fortæller Qiang Wang.Den tidligere danske topspiller, Tine Scheuer-Larsen, der nu er tenniskommentator på TV3 Sport, er overrasket over Caroline Wozniackis nedtur.- Det chokerer mig, at hun taber. I sidste uge spillede hun jo fremragende i Dubai. Jeg er overbevist om, at der er tale om en enlig svale, og at hun snart er oppe i fulde omdrejninger igen, siger hun.Skal man tro Caroline Wozniacki, der var topseedet ved Malaysian Open, lader hun sig ikke gå på af nederlaget.

 

Blot en time efter hun havde tabt i Malaysia, berettede hun frisk og frejdigt på sin egen hjemmeside, at hun 4. marts er klar til at møde kineseren Li Na ved en opvisningskamp i Hong Kong.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu