Wozniacki: Meget svært for mig

22. februar 2013 20:22 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wozniacki: Meget svært for mig
Billede mangler

Hertil og ikke længere. Petra Kvitova har fået overtaget over Caroline Wozniacki og satte fredag endnu en streg i statistikken over sejre mod den danske tennisstjerne.

I WTA-turneringen Dubai Duty Free Tennis Championships havde Wozniacki klaret sig bedre end sin seedning som nummer otte, men i semifinalen stod hun over sin overkvinde, tjekken Kvitova.

For øjnene af det argentinske fodboldikon Diego Maradona spillede sjette-seedede Petra Kvitova sig videre til finalen med en sejr på 6-3, 6-4 over Wozniacki.

Det var sejr nummer fem til Kvitova ud af otte indbyrdes opgør.

– Det var meget svært for mig – især i første sæt. Jeg følte ikke, at jeg havde særlig mange chancer, sagde Caroline Wozniacki til turneringens hjemmeside efter nederlaget.

Begge spillere har deres hovedspil fra baglinjen, og før kampen var der ellers lagt op til en tæt duel mellem dem, men sådan skulle det altså ikke gå – måske fordi Wozniacki i kvartfinalen dagen før var ude i en hård to og en halv-timers dyst mod Marion Bartoli.

På lidt over en time slog Petra Kvitova det ene vinderslag efter det andet ind og havde i alt 32 af slagsen.

Særligt i første sæt var der niveau-forskel mellem de to kvinder, og efter at Kvitova allerede fra første parti brød Wozniacki, forsatte hun selvsikkert med gode server og satte sig på såvel spillet og pointene.

– Hun gik efter ethvert slag og slog dem dybt, så jeg kom under pres lige med det samme, forklarede Wozniacki.

Men også i andet sæt havde Wozniacki svært ved at hænge på. For selv om hun fik brudt til 2-3, havde danskeren langt sværere ved at vinde pointene end Kvitova.

Gennem hele sættet var Wozniacki på randen til at afgive et parti, mens Kvitova sikkert kørte sine partier i egen serv hjem med lethed.

Og ved stillingen 4-5 til Kvitova gik den ikke længere for Caroline Wozniacki.

Danskeren forsøgte som en sjældenhed at gå op til nettet for at afgøre duellen til egen fordel, men hun slog i stedet bolden ud og kunne skuffet gå fra banen som taber.

– Jeg synes egentlig, at jeg servede ret godt. I andet sæt havde jeg også mine chancer, og jeg burde nok have taget dem, men det gjorde jeg ikke, ræsonnerede Wozniacki.

Dermed er det Petra Kvitova, som skal op imod italienske Sara Errani i lørdagen finale i ørkenstaten De Forenede Arabiske Emirater.

De skal duellere om en gevinst på 442.000 dollars. Det svarer til knap 2,5 millioner danske kroner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu