Wozniacki på kurs mod Serena

19. februar 2013 17:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wozniacki på kurs mod Serena
Billede mangler

Caroline Wozniacki leverede en fejlfri indsats, da hun tirsdag eftermiddag spillede sig videre til anden runde i WTA-turneringen Dubai Duty Free Tennis Championship.

 

Sejren til den danske tennisspiller i førsterundekampen mod Lucie Safarova fra Tjekkiet lød således på 6-2, 6-2 og varede rundt regnet en times tid.

Caroline Wozniacki, der nu rangerer som nummer 10 på WTAs verdensrangliste, havde på intet tidspunkt problemer mod sin tjekkiske modstander, der rangerer som nummer 18 i verden.

Danskeren var især overbevisende i sin egen serv, hvor hun ikke afgav et eneste parti til Lucie Safarova. Samtidig blev duellerne ofte afviklet på Caroline Wozniackis præmisser, hvor hun fra baglinien kostede rundt med Safarova. 

Netop turneringen i Dubai har før kastet et trofæ af til Caroline Wozniacki, der stod tilbage som vinder af finalen i 2011.

– Jeg spillede en god gang tennis, og jeg er vild med denne bane. Jeg har altid været glad for at spille her i Dubai, og jeg træner her også udenfor sæsonen, hvilket altid hjælper mig, når jeg kommer her for at spille kampe, sagde Wozniacki efter kampen til WTAs reporter.

I anden runde af Dubai Duty Free Tennis Championship møder Caroline Wozniacki den kinesiske kvalifikationsspiller Jie Zheng, der rangerer som nummer 44 i verden. Den kamp spilles efter planen onsdag klokken 11 dansk tid.

Skulle Caroline Wozniacki formå at besejre sin kinesiske modstander, venter der hende med stor sandsynlighed en storkamp i kvartfinalen mod amerikaneren Serena Williams. Det kræver dog, at Serena Williams slår Marion Bartoli fra Frankrig i deres indbyrdes opgør i anden runde. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu