ANNONCE

Wozniacki spiller sig videre i US Open

30. august 2019 06:22 | Af: Ritzau Fokus

Der skulle igen tre sæt til, før danskeren gik ud af kampen med en sejr.

Wozniacki spiller sig videre i US Open
Caroline Wozniacki vandt en hård dyst mod amerikanske Danielle Collins ved US Open. Foto: Steven Ryan/AFP

Caroline Wozniacki kæmper sig videre til tredje runde i tennisturneringen US Open efter endnu et drama.

Det sker med en sejr på 4-6, 6-3, 6-4 over amerikanske Danielle Collins på verdens største tennisstadion, Arthur Ashe Stadium i New York.

Danskeren fik en svær start på kampen og tabte første sæt efter et tungt pres fra Collins, der er nummer 35 på WTA’s verdensrangliste.

Amerikaneren spillede aggressivt og med hårde slag, der ofte endte som vindere. I løbet af kampen lavede Collins hele 43 vindere mod Wozniackis 23.

Brød to gange

Det aggressive spil var dog også risikofyldt. Et hav af uprovokerede fejl gav Wozniacki en stor føring i andet sæt.

Her brød Wozniacki amerikaneren to gange og bragte sig foran 5-0. Et lille comeback truede imidlertid, da Collins brød tilbage og holdt sin serv til stillingen 3-5.

Men efter de tre partier på stribe tog Collins en toiletpause. Det så ud til at bryde hendes momentum, og partiet efter servede Wozniacki sættet i hus.

I tredje sæt fulgtes de ad indtil stillingen 3-3. Her formåede Wozniacki at bryde Collins, der begyndte at sætte mere lyd på, hver gang hun skulle nå de yderlige bolde.

Tæt på

Wozniacki holdt efterfølgende sin serv. Bagud 3-5 overlevede amerikaneren flere matchbolde og endte med at reducere til 4-5.

Det tog dog ikke lang tid for Wozniacki at serve sidste parti og dermed sejren hjem.

Artiklen fortsætter under videoen

Collins endte opgøret med hele 46 uprovokerede fejl, hvilket blev afgørende for amerikanerens nederlag til Wozniacki, der kun lavede 14.

I tredje runde venter canadiske Bianca Andreescu, der er nummer 15 på WTA’s verdensrangliste.

Svært år

I første runde ved US Open måtte Wozniacki også igennem tre sæt for at nedlægge kineseren Yafan Wang med cifrene 1-6, 7-5 og 6-3.

2019 har været et svært år for Wozniacki, som har kæmpet med at finde topniveauet. Men håbet om en stor præstation ved US Open lever fortsat.

I 2019 er det noget ukarakteristisk blot blevet til en enkelt finaleplads for danskeren, der er nede som nummer 19 på verdensranglisten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu