Wozniacki stolt af at være i top 10

19. februar 2013 09:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Wozniacki stolt af at være i top 10

Den danske tennisspiller havde et resultatmæssigt skuffende 2012.

 

Hendes bedste placeringer i de store turneringer var to kvartfinaler i US Open og ved OL i London. Hun startede sæsonen som nummer 1 på verdensranglisten, men sluttede som nummer 10.

Alligevel er Wozniacki, der senest røg ud i kvartfinalen i Doha mod polske Agnieszka Radwanska, godt tilfreds med sidste sæson.

– Det er ikke et år, jeg vil glemme. Det er stadig et godt år. At være nummer 10 i verden er bestemt ikke noget dårligt år. Der er mange spillere, der gerne ville være i min position, siger Caroline Wozniacki til et presseopbud ved en telefonkonference forud for marts måneds BNP Paribas Showdown i Hong Kong.

– Jeg er meget stolt af den måde, jeg har været i stand til at spille på i de sidste fem år, og at jeg har været i top 10 så længe, siger den 22-årige dansker, der har tennisdronningen Serena Williams som største inspiration.

– Hun er en stor mester, der har vundet 15 Grand Slam-titler. Hun har haft et fantastisk år og fortjener at være nummer et. Selvfølgelig er hun en inspiration, fordi hun måtte kæmpe hårdt for at komme tilbage efter sin sygdom, siger Caroline Wozniacki.

Tirsdag eftermiddag spiller Wozniacki anden runde mod Lucie Safarova i Dubai Duty Free Tennis Championsships.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu