X Factor chok: Jean Michel forlader showet

9. marts 2012 15:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
X Factor chok: Jean Michel forlader showet
Billede mangler

Ingen bliver stemt ud i aftenens udgave af DR’s X Factor efter at Jean Michel har valgt at trække sig fra duoen med Nicoline Simone af personlige årsager.
 
 
Selvom det tilsyneladende kun er Jean Michel, der har valgt at sige stop, så er reglerne i X Factor-formatet klare: Hvis en deltager trækker sig fra en gruppe, er hele gruppen ude. Dermed er Thomas Blachmans sidste gruppe ude af dette års X Factor.
“Jeg har valgt at trække mig fra programmet af private årsager. Det har været en meget vanskelig beslutning at træffe, men jeg er helt afklaret med, at jeg har truffet det rigtige valg. Det er helt og holdent min egen beslutning, og den har intet at gøre med hverken Nicoline Simone, Thomas Blachman eller andre personer på X Factor-produktionen. Jeg ved, at det vil virke voldsomt, at jeg forlader programmet, men for mig har der ikke været andre muligheder”, siger Jean Michel om sin afgørelse.
Den andel halvdel af Nicoline Simone er ked af Jean Michels beslutning, men har forståelse for hans valg:
“Jeg tager hatten af for, at Jean Michel er så stærk, at han kan tage sådan en svær beslutning. Jeg er selvfølgelig ked af, at vi ikke kan være med i X Factor længere. Men jeg respekterer hans valg, og vi er lige gode venner af den grund. Jeg vil gerne sige tak til Thomas Blachman for et godt samarbejde og for at have fået os så langt i konkurrencen. Det har været inspirerende at arbejde med ham og lære ham at kende, og jeg havde selvfølgelig glædet mig til at arbejde mere med ham”, siger Nicoline Simone.
Med Nicoline Simone og Jean Michel ude af X Factor er der fire finalister tilbage i konkurrencen. DR har besluttet, at ingen af de tilbageværende fire finalister stemmes ud i aftenens udsendelse. Til gengæld tæller alle sms-stemmer med og lægges sammen med stemmerne fra semifinalen på næste fredag. Først herefter ved vi, hvilke tre finalister der skal optræde til finalen i Boxen i Herning den 23. marts.
At ingen skal stemmes ud i aften betyder også, at anden halvdel af X Factor – X Factor Afgørelsen – udgår.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu