X Factor-deltager forfulgt i stor narkosag

16. maj 2012 15:24 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
X Factor-deltager forfulgt i stor narkosag
Billede mangler

X Factor-deltageren Nicoline Simone måtte flyttes fra X Factor-lejligheden, fordi hun blev chikaneret at sin narkosigtede ekskæreste.
Den 16-årige deltager er involveret i den større narkosag i Sønderjylland, hvor ekskæresten sidder varetægtsfængslet, skriver BT.
Sagen handler om et større salg af narko og mistanke om indsmugling af stoffer i og omkring Sønderborg Kommune.
To mænd på 23 år og 28 år har siddet varetægtsfængslet siden 7. marts.
Nicoline Simone var tidligere kæreste med en af de to varetægtsfængslede i et par måneder og er selv sigtet i sagen, fordi hun angiveligt har været vidne til både salg og muligvis indsmugling af hårde stoffer.
De er begge fra Nordborg på Als. Da hun tog til København for at forberede sig på liveshowene i X Factor, sluttede forholdet. Men tilsyneladende ikke helt for ham.
– Vi sendte hende så af sted i den tro, at han var ude af billedet. Men da Nicoline og de andre deltagere blev indlogeret i lejligheder, viste det sig, at han var fulgt efter. Han nåede at chikanere hende i et par dage, før vi fik hende flyttet til et sikkert sted ved hjælp af venner, siger moderen til BT.
Han truede angiveligt Nicoline Simone, som var meget påvirket af situationen og senere forlod programmet i utide.
Politiet er stadig i gang med efterforskningen, og det vides ikke, om Nicoline Simone overhovedet bliver tiltalt og skal stå over for en dommer.
Kilde: bt.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu