ANNONCE

X Factor: Dommere og deltagere klar til bootcamp

21. januar 2012 05:52 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
X Factor: Dommere og deltagere klar til bootcamp
Billede mangler

I fredagens udgave af X Factor blev det afsløret, hvilke kategorier de tre dommere skal stå i spidsen for i de mange liveshows frem mod finalen: Pernille Rosendahl fik de unge, Cutfather fik solisterne over 25, og Thomas Blachman fik grupperne.
Hele vejen gennem de nu afsluttede audition-programmer har det stået klart, at der var utroligt mange talentfulde unge under 25 år, som var mødt op, og at den unge kategori stod stærkt. I år skal Pernille Rosendahl prøve at føre en af de unge til en sejr, og det ser hun som en stor gave:
”Jeg er selvfølgelig megaglad for at have fået de unge. Der er nogle sindssygt stærke unge sangere i år – nogle af de stærkeste sangere, som vi nogensinde har set i X Factor i Danmark. Det er klart, at det er en gave for mig som dommer at arbejde med nogle, som allerede nu er så langt i deres proces, som de er. De har et kæmpe potentiale”.
Cutfather åbnede døren ind til deltagerne over 25, og han glæder sig rigtig meget til at prøve kræfter med den ældre kategori. Han er sikker på, at lige præcis han kan føre en af sine deltagere op på sejrspodiet:
”Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve kræfter med den ældre kategori. Den modenhed, som følger med 25+-kategorien, er et stort plus, fordi man kan gå i kødet på det vigtige med det samme, nemlig musikken.
 
Da Lise Rønne i fredagens program afslørede for Thomas Blachman, at hans kategori i år er grupperne, kom det ikke som den store overraskelse for den erfarne herre:
”Jeg er glad, rigtig glad. Det skal nok blive godt – det er rigtig fint endda”.
 
I de næste udsendelser kan seerne glæde sig til at følge de tilbageværende solister og grupper i dommernes tre bootcamps. Her vil de kæmpe om at blive blandt de ni udvalgte solister og grupper til konkurrencens liveshows. X Factor kan følges live på DR1 hver fredag fra den 10. februar.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu