X Factor-favorit vil bare imponere sig selv

22. marts 2012 19:27 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
X Factor-favorit vil bare imponere sig selv
Billede mangler

Der er høje forventninger til den roste deltager Ida forud for finalen i DRs store underholdningsshow X Factor.
Men den 17-årige pige fra Videbæk prøver at tage det hele et skridt ad gangen.
“Jeg vil bare leve op til mine egne forventninger,” siger hun til Newspaq.
På busturen fra København til Herning i går aftes sad hun og tænkte sangene og sangteksterne igennem. Det er trods alt sjovest at stå på scenen og kunne sangene, som hun siger.
“Der har selvfølgelig været mere den her uge, men det gælder bare om at tage et skridt ad gangen, så man ikke går helt ned over det,” siger hun om det enorme arbejdspres.
Hun er meget glad for at være med i programmet, og hun forsøger at huske på, hvor fedt det er at være med, i stedet for at blive nervøs for at skuffe nogen.
“Man kan godt tænke: Kan de mon lide det, og kan de mon lide det. Men inderst inde skal jeg bare selv have det godt med det, jeg synger,” siger hun.
Inden hun går på scenen, minder hun sig selv om, hvor fedt det er at være med i programmet og optræde.
“Hey Ida, skuldrene ned. Husk at nyde det,” siger hun til sig selv.
Hun er ikke bekymret for sin fremtid efter X Factor. Hun fortæller, at hun har mødt mange fordomme om, at man ikke bliver til noget, når man er med i X Factor.
“Men det eneste, der er en døgnflue, det er eksponeringen. Musikken lever videre i os, der har været med,” forsvarer hun sig.
Hvis Ida kommer på første eller andenpladsen i finalen i morgen, får hun lov til at synge sin vindersang. En sang, som hun ligesom de andre deltagere har skrevet specielt til lejligheden.
“Problemet med de sange, jeg selv har skrevet tidligere, er, at de ikke passer til at blive sunget i en boks,” siger hun.
Hendes vindersang er blevet skrevet i samarbejde med en producer og en sangskriver.
“Vi sad en producer, en sangskriver og mig. Så spillede han nogle akkorder og jeg sang jeg hen over med nogle tilfældige ord, og så skrev han dem ned. På den måde blev sangen formet,” fortæller Ida.
Hun håber meget, at hun får lov til at synge sin sang. En sang, der er skrevet til Boksen i Herning, og en sang der skal kunne nå ud til mange forskellige mennesker.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu