X Factor: Nicoline Simones mor raser ud på facebook

17. marts 2012 21:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
X Factor: Nicoline Simones mor raser ud på facebook
Billede mangler

Selvom det er mere end en uge siden Jean Michel pludselig forlod DR’s X Factor-program kun nogle få timer før liveshowet skulle gå i luften, så fylder det stadig meget – både i hele X Factor-debatten og for de implicerede parter.
 
Nicoline Simone, der var den anden del af den duo som Jean Michel forlod, har holdt sig i næsten fuldstændig ro siden hendes sang-partner af ”personlige grunde” valgte at sige farvel og tak til tv-showet.
 
Det har hendes mor, Jeanette Søberg Møller til gengæld ikke. Hun har svært ved at affinde sig med de rygter, der går om hvorfor Jean Michel egentlig sagde stop og forlod programmet – rygter, der går på, at det netop var Jeanette Søberg Møller, der var skyld i bruddet.
”ER I KLAR OVER HVOR SVÆRT DET ER!!!!!! ?Det kribler i mig for ‘at tage til genmæle’ og mane alle de løgnehistorier i jorden. Det gode råd om at lade det ligge og lade det dø ud er altså MEGET SVÆRT! Jeg er ingen stor bredskuldret person og selv om mine skuldre kan bære en del …er dette her ikke godt for min psyke. Ej heller min datters. Det er jo os der er blevet gjort til syndebukke og det skal vi altså gå rundt og leve med”, skriver Jeanette Søberg Møller på sin facebook-profil.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu