ANNONCE

Youtube-stjerne anholdt for voldeligt overfald

14. april 2020 16:29 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den russiske Youtube-stjerne Vitaly Zdorovetskiy blev søndag anholdt efter at have overfaldt en løber.

Youtube-stjerne anholdt for voldeligt overfald
Den russiske Youtuber Vitaly Zdorovetskiy blev søndag anholdt efter at have overfaldt en kvindelig løber i Miami. Foto: Miami-Dade County Police Department

Youtuberen Vitaly Zdorovetskiy er mest kendt for sine videoer, hvor han løber ind på banen til diverse sportsarrangementer. Ellers er han kendt som lidt af spasmager, der elsker at drive gæk med folk i sine videoer.

Desværre har han også en historie af problemer med at holde sig inde for lovens rammer, og netop det problem havde han også søndag, hvor han overfaldt en kvindelig løber i Miami Beach. Det skriver New York Post.

Tacklede kvindelig løber

Vitaly Zdorovetskiy skulle angiveligt på dagen for overfaldet, have siddet i sin bil, da den kvindelig løber kom forbi bilen. Herfra skulle den russiske Youtube-stjerne have hoppet ud af bilen og løbet efter hende.

Han tackler løberen og sætter sig overskrævs på hende. I den stilling skulle han angiveligt have slået løberen i maven og i ansigtet, mens hun skreg om hjælp.

Ifølge løberen var der flere personer, der overværede overfaldet, og det fik Vitaly Zdorovetskiy til at stikke af.

Anholdt i sit hjem

Da den kvindelige løber senere på dagen anmeldte overfaldet, mødte politiet op ved stjernens hjem. Her blev han anholdt og sigtet for overfaldet. Vitaly Zdorovetskiy har dog efterfølgende betalt kaution og er blevet løsladt.

Det er ikke første gang, at den russiske youtuber har problemer med loven. I 2016 blev han anholdt for at klatre op på bogstavet D i det legendariske Hollywood-skilt, mens han måtte bruge fem dage i egyptisk fængsel, fordi han klatrede på én af pyramiderne i Egypten.

Løberen fik mindre skader efter overfaldet, samt en flænge, der behøvede flere sting. Hun forklarede, at hun aldrig havde mødt Vitaly Zdorovetskiy før.

Journalisten anbefaler

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu