ANNONCE

YouTube-stjerne forsvandt: Nu er han fundet død

26. juni 2019 22:22 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den amerikanske youtuber Desmond Amofah, kaldet Etika, forsvandt den 19. juni. Nu har politiet fundet ham død.

YouTube-stjerne forsvandt: Nu er han fundet død
YouTube-stjernen Desmond Amofah, kaldet Etika, forsvandt den 19. juni. Nu har politiet fundet ham død. Foto: Scanpix

Desmond Amofah blev efterlyst den 20. juni af politiet i New York efter flere ikke havde hørt fra ham. Inden da havde han lagt en video op på sin YouTube kanal, hvor han fortalte om sine selvmordstanker og sin psykiske sygdom.

Den 25. juni blev hans lig fundet. Politiet kunne efterfølgende oplyse, at han er død.

Det skriver BBC.

Fundet død

Den populære YouTube-stjerne gik under navnet Etika og var mest kendt for at anmelde spil med særlig fokus på spil til Nintendo. Den 29-årige youtuber forsvandt sporløst onsdag den 19. juni, efter han havde lagt en video op på sin kanal med titlen I’m Sorry.

Her delte han sine private oplevelser med selvsmordtanker og sin mentale lidelse. Det har fået familie, venner og fans til at slå alarm. Og han blev dagen after sin forsvinden efterlyst af politiet.

Blot fem dage senere, kunne politiet i New York oplyse, at han var blevet fundet død.

Det er ikke første gang, at Desmond Amofahs fans har været bekymret for youtuberen. Han har før delt med sine følgere, at han har kæmpet med selvmordstanker. Og det var da også så voldsomt, at det fik nogle fans til at kontakte politiet.

Derefter mødte politiet op på hans adresse for at tjekke, om han var okay.

Sociale medier

I hvad der nu er Etikas sidste video på YouTube, undskylder han for, at han har skubbet folk væk fra sig. Han bekræfter også her, at han lider af en psykisk sygdom.

Desuden nævner han, at han vil opfordre sine følgere til at bruge sociale medier med større varsomhed. Han blev opslugt af dem og var overbevist om, at hans liv skulle være præcis som på de sociale medier.

Han håbede på, at hans video kunne være med til at gøre sociale medier til et bedre sted.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu