YouTube-stjerne forsvundet efter mystisk video

24. juni 2019 21:55 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den amerikanske YouTube-stjerne Desmond Amofah, kendt under navnet Etika, uploadede onsdag en kryptisk video. Nu er han forsvundet.

YouTube-stjerne forsvundet efter mystisk video
Desmond Amofah, kendt som YouTube-stjernen Etika, er forsvundet efter, at han har lagt en mystisk video på YouTube. Foto: New York Police Department
Del:

Den populære YouTube-stjerne Etika, hvis borgerlige navn er Desmond Amofah, har fået sine 131.000 følgere ved at anmelde spil på sin YouTube-kanal. Efter at have uploadet en mystisk video, er han forsvundet.

Han har sidst givet lyd fra sig onsdag aften. Det skriver New York Post.

Mystisk video

Den 29-årige YouTube-stjerne uploadede i sidste uge en video på YouTube, som senere er blevet slettet. Her fortæller han blandt andet, at han har kæmpet med selvmordstanker, der lå til grund for mange af de henvendelser, han har fået efter sine videoer og andet materiale på de sociale medier.

Han deler med sine følgere, at han mener, at sociale medier forvrænger ens virkelighedsbillede, og det er også noget, som han har været udsat for. Han håber på, at hans video vil gøre YouTube til et bedre sted i fremtiden, oplyser han i videoen.

Formentlige fund

Samme dag som YouTuberen forsvandt, begyndte politiet at lede efter spor, der kunne indikere, hvor han befandt sig. Omkring Manhatten Bridge fandt politiet i New York YouTube-stjernens pung med hans kørekort og andre kort i. Samtidig med at de på deres Twitter efterlyste YouTube-stjernen.

Politiet kunne lørdag igen fortælle til New York Post, at de havde fundet nogle private ejendele, som de mener er Desmond Amofahs. Her fandt de hans telefon, en Nintendo Switch og en computertaske med et par bokseshorts, en trøje, shorts og høretelefoner.

Politiet oplyser, at Desmond Amofah fortsat er forsvundet, og at de stadig efterforsker sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu