Zimling forventer en rolle i Mainz

28. januar 2013 13:09 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Zimling forventer en rolle i Mainz
Billede mangler

Niki Zimling glæder sig over det pludselige skifte til Mainz i én af verdens største ligaer

 

Niki Zimling skiftede inden weekenden fra Club Brugge til Mainz i et klubskifte, der ikke nåede at være rygtet dagevis i forvejen.

Nu er den danske midtbanespiller ved at komme på plads i den tyske klub, for hele skiftet gik meget hurtigt.

– Vi spillede tilfældigvis en træningskamp mod Mainz tidligere på måneden, og så har de været interesserede siden. Det har været stille og roligt, men så kom der et bud i tirsdags, som blev accepteret torsdag, og så tog jeg af sted fredag og skrev under. Det gik lidt stærkt, fortæller Niki Zimling til tipsbladet.dk.

Han glæder sig over at komme til Mainz, som ligger på en øjeblikkelig femteplads i Bundesligaen, og som kæmper med om de europæiske pladser.

– Det er en mulighed for at spille i en stor liga, vel en af de bedste i Europa og verden. Det er en spændende del af min udvikling og et skridt op ad stigen. Jeg bliver matchet hårdt hver weekend, og det kan være med til at udvikle mig som spiller og person, siger Niki Zimling, der længe har stilet efter at komme til en af de store ligaer.

– Mit mål har hele tiden været at se, hvor langt jeg kan komme. Jeg har ambitioner om at spille på så højt et niveau som muligt, men det er ikke sådan, at jeg havde aftalt med Brugge, at jeg skulle videre efter halvandet år. Men personligt har det altid været min drøm og ambition at komme op på højeste niveau, fastslår Niki Zimling.

Han har endnu ikke talt med klubben om, hvilken rolle han får på holdet, og derfor kan han heller ikke sige, om han regner med at gå direkte ind på holdet.

– Jeg har ikke trænet med holdet endnu, så jeg ved det ikke. Vi skal først træne i morgen, men de ville jo gerne have mig, så jeg går ud fra, at jeg er tiltænkt en rolle på holdet. Hvad det bliver og så videre, må vi vente og se, siger Niki Zimling.

Den danske landsholdsspiller er umiddelbart tiltænkt som afløser for den defensive midtbanespiller Eugen Polanski, som er skiftet fra Mainz til Hoffenheim i dette transfervindue.

tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu