Zimling håber på alarm-effekt

7. februar 2013 09:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Zimling håber på alarm-effekt
Billede mangler

Det var noget af en uriaspost, Niki Zimling blev sat på i aftes i Skopje. Som ene mand på den defensive midtbane fik Mainz-spilleren ikke meget opbakning til hverken det defensive eller det offensive arbejde, og efter en halv time og tre mål imod Danmark, skulle han da også have hjælp i form af William Kvist.

 

– Vi var slet ikke klar fra starten af, og det resulterede i tre hurtige mål, så det var langt fra optimalt. Der var enorm meget plads til dem, især inde på midten, når de slog kontra. Det fik vi ikke lukket ned for, og derfor fik de tre lette mål, siger Zimling.

Med nederlaget har Danmark nu spillet otte kampe uden en sejr, og det burde vække bekymring, mener Zimling.

– Jeg har ikke været med i alle otte kampe, så det må andre svare på. Men det er da klart, at vi skal til at vinde nogle fodboldkampe, hvis vi skal bevare drømmen om at kvalificere os. Det er jo dét, det handler om, sige han og fortsætter:

– Men alarmklokkerne må da ringe, og det må få alle til at vågne og finde tilbage til det gode spil, vi leverede ved EM-kvalifikationen og under EM. Lad os håbe, at det her vækker os alle sammen, siger Zimling.

Midtbanespilleren har dog et håb om, at det ser lysere ud, når Danmark skal spille de afgørende kampe mod Tjekkiet og Bulgarien i marts.

– Man kan sige, at til de to kampe har vi mere tid sammen. Og mange af os, blandt andet os selv, har ikke spillet betydningsfulde kampe endnu i vores ligaer. Det er jeg ret sikker på vil gøre en stor forskel i marts, siger Zimling.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu