Zimling scorede i tysk pokaldrama

26. februar 2013 21:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Zimling scorede i tysk pokaldrama
Billede mangler

Niki Zimling, Bo Svensson og resten af Mainz 05 var tirsdag aften indblandet i et massivt drama hjemme på Coface Arena i kvartfinalen i den tyske pokalturnering.

Her kom Freiburg på besøg foran 23.500 tilskuere, der blev vidne til et imponerende comeback fra gæsterne, der efter 82 målløse minutter skruede bissen på og endte med at sende Mainz ud af DFB Pokalen.

Mainz kom ellers på 2-0 efter bare fire minutter. Men Freiburg nettede efter 86 og 93 minutter og sendte kampen i forlænget spilletid, inden sydvesttyskerne gav hjemmeholdet dødsstødet.

Shawn Parker bragte Mainz 05 i front med efter bare to minutter, og blot to minutter senere øgede Niki Zimling til 2-0 med sin anden scoring i sine fire Mainz-optrædener siden januar-skiftet fra Club Brügge.

Adam Szalai lagde en høj bold af til danskeren, som flere meter uden for Freiburgs felt hamrede til kuglen, der strøg i nettet.

Den tidligere FCK’er Zdenek Pospech, der nu tørner ud for Mainz, fik sit andet gule kort efter 65 minutter og dermed marchordre. Lige inden da var Niki Zimling blevet skiftet ud til fordel for Marco Caligiuri, hvis lillebror, der tørner ud for Freiburg skulle få en hovedrolle.

Pospechs udvisning tippede balancen, og Freiburgs overtag gav pote, da Ivan Santini kort før lukketid reducerede, inden lillebror Daniel Caliguri udlignede på straffespark begået af Mainz’ Radoslav Zabavnik i tre minutters overtid.

I den forlængede spilletid blev Freiburg ved med at kværne løs med en mand i overtal, og den tyske midtbanespiller Caliguri scorede sejrsmålet i det 108. minut og sparkede Freiburg videre til pokalturneringens semifinale.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu