Zimling scorede mod Kjær

23. februar 2013 17:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Zimling scorede mod Kjær
Billede mangler

Der var danskere på både banen og bænken, da Niki Zimling og Mainz tog imod Wolfsburg med Simon Kjær og Thomas Kahlenberg på bænken.

Kampen var bare fem minutter gammel, da Niki Zimling blev spillet fri i midten af feltet af ungarske Szalai. Danskeren var helt kølig og lagde bolden mellem benene på Wolfsburgs målmand Benaglio til en 1-0-føring. Den føring holdte dog ikke længe, for bare ti minutter efter udlignede Naldo for gæsterne på et hovedstødsmål.

Det er ikke blevet til meget spilletid for Simon Kjær i Wolfsburg på det sidste, hvor han ikke har startet inde i de sidste tre kampe. Hvis han skal gøre sig håb om plads i Morten Olsens startopstilling til VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet den 22. marts har han brug for spilletid. I lørdagens kamp startede han dog på bænken igen, sammen med den anden dansker, Thomas Kahlenberg, men der skulle ikke gå lang tid før han kom i aktion.

Udeholdets Alexander Madlung blev udvist efter en nødbremse på Mainz’ Nicolai Müller, og det gav plads i midterforsvaret til Simon Kjær, der kom på banen efter 34 minutter.

Trods overtal i den sidste time af kampen, lykkedes det ikke Zimling og Mainz at få alle tre point, og kampen sluttede 1-1. Med det resultat ligger Mainz nummer otte i ligaen med 33 point, mens Wolfsburg stadig ligger lige over nedrykningsstregen med ni point ned til Augsburg under stregen. I Stuttgart fik William Kvist en sejr i kampen mod Nürnberg, som hjemmeholdet vandt 1-0 på et mål af Ibrahima Traore.

Knap så godt gik det for Frank Arnesens Hamburger SV ,der på udebane tabte med 1-5 til Hannover 96. Hamborg har ellers haft en fornuftig periode efter julepausen, hvor det i fem kampe er blevet til tre sejre, blandt andet en flot sejr på 4-1 ude mod Borrusia Dortmund. Men med lørdagens nederlag taber de et lille skridt i kampen med resten af holdene i top seks.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu