Zohore og Zlatans superagent: Én stor løgn

13. februar 2013 14:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Zohore og Zlatans superagent: Én stor løgn
Billede mangler

Han er en af verdens største, rigeste og mest kontroversielle agenter. Italiensk/hollandske Mino Raiola har tjent millioner af kroner på at brande sig som rådgiver og beslutningstager for flere af fodboldverdenens ‘bad boys’.

 

Raiola er mest kendt for at have superstjerner som Mario Balotelli og Zlatan Ibrahimovic, og især på den svenske angriber, har agenten tjent ufattelige beløb. 

‘Superagenten’, som han kaldes, går også sin sejrsgang i især den italienske presse. Tirsdag aftentog han endnu en tur. Denne gang med en dansker som omdrejningspunkt.

Mediet goal.com skrev således, at Raiola har fået den tidligere FCK- og nuværende Fiorentina-spiller Kenneth Zohore i stalden. Historien gik på omgang både i Italien og herhjemme. Der er blot ét problem. Historien er  løgn. Det fortæller den ene af de to hovedpersoner, Kenneth Zohore.I

 – Der er en masse venner, der har ringet og skrevet og spurgt, om jeg har fået ny agent. Det har jeg ikke. Jeg kender slet ikke Mino Raiola, så det er ikke rigtigt, fortæller Zohore til sporten.dk. 

Så historien har altså intet på sig?

– Overhovedet ikke. Jeg aner ikke, hvor den kommer fra. Det eneste, jeg kender til ham, er det, jeg har læst om ham i Zlatan Ibrahimovic’ bog, fastslår den store angriber. 

At der er tale om en and understreges af manden, der rent faktisk har papir på Kenneth Zohore, den tidligere Premier League-spiller og nuværende agent, Darryll Powell.  – Historien er både løgn og til grin. Kenneth er på kontrakt hos mig. Vi taler med ham hele tiden, og så sent som i går (tirsdag, red.) havde vi en mand (tidl. landsholdsspiller Jacob Laursen, red.) nede ved ham. Så det er en lidt sjov historie, siger Powell.

– Kenneth, Jacob og jeg tager det lidt som en kompliment. Hvis Mino Raiola skulle have interesse i Kenneth, er det et tegn på, han gør det godt, fortsætter agenten med et lille grin.

Kenneth Zohore blev solgt til Fiorentina sidste vinter. Den 19-årige angriber har endnu ikke opnået minutter på førsteholdet, men han gør det i øjeblikket godt blandt de næstbedste i Firenze-klubben. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu