Drabet på Emilie Meng: Politiet afspærrer område

Området skal gennemsøges i jagten på spor.

Udgivet Opdateret

Drabet på Emilie Meng er fortsat uopklaret, og derfor vil borgere, der bor nær Regnemark Bakker i Borup, i de kommende dage opleve politiet på arbejde i området.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi skriver i en pressemeddelelse, at man vil gennemføre nye undersøgelser i det område, liget af den unge pige blev fundet 24. december 2016.

Området ved findestedet bliver i den forbindelse afspærret, mens eksperter fra politiet og forsvaret arbejder.

“Selv om findestedet tidligere er blevet grundigt undersøgt, har den ekstraordinære varme sommer givet politiet mulighed for yderligere undersøgelser, da søen nu er delvist udtørret,” skriver politiet.

Friske øjne gennemgår sagen

Tidligere i september måned kunne DR Nyheder fortælle, at en gruppe af specialister er blevet sat på opgaven, det er at opklare drabet på Emilie Meng.

– Vi har samlet en gruppe af meget erfarne efterforskere, efterforskningsledere og analytikere, som gennemgår det meget omfattende materiale, vi har, for at se på, om der er noget i vores store arbejde, vi har overset, sagde Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til DR,

Politiets nye it-værktøj, Polintel, bliver også brugt i opklaringsarbejdet. Ifølge DR er det et system, der “kan analysere sammenhænge mellem telefoner, personer, informationer og spor i sagen”.

Powered by Labrador CMS