Se seks nyåbnede temahoteller

Urban House.
Udgivet Opdateret

Hvor skal du tage hen, hvis du vil opleve et spritnyt legoparadis, eller bo lige op ad et fodboldstadion med lækker hotelbar, der altid viser de vigtige kampe?

Hotelsøgesiden trivago guider dig til seks fantastiske og spritnye temahoteller. Læs med og se, hvor du skal tage hen, hvis du vil vågne op ved siden af Godzilla, bo som en diva, eller hvis du vil nyde femstjernet luksus på et eksklusivt musikhotel.

Fodboldtema (Hotel Football, Manchester)

Efter at have rejst rundt over hele verden som professionelle fodboldspillere, besluttede de to Manchester United-ikoner Ryan Giggs og Gary Neville at åbne et fodbold-hotel. De 133 værelser på det nyåbnede 4-stjernede Hotel Football ligger naturligvis ved siden af United’s hjemmebane, Old Trafford.

Hotelbaren med plads til 750 fans nyder godt af rigeligt med TV og billardborde. På kampdage er det dog kun hjemmefans med en kampbillet, som har mulighed for at lade op her. Hotellet og dets faciliteter gør en overnatning interessant for alle fodboldfanatikere og ikke kun fans af Manchester United.

F.eks. kan hotellets tagterrasse, med udsigt til Manchester og Salford, byde på en five-a-side fodboldbane som kan bookes på ikke-kampdage.

Musiktema på Aria Hotel (Budapest)

Det 5-stjernede luksushotel, Aria Hotel Budapest, slog dørene op den 15. marts i år og er designet af Zoltan Verros i et historisk ungarsk palads. Hotellet er beliggende som nabo til den betagende Sankt Stefans Basilika i centrum af byen.

De fire hotelfløje er dedikeret til henholdsvis klassisk, jazz, opera og moderne musik. Hotellets gæster vil have et omfattende musikbibliotek til rådighed, mens værelser og suiter er udstyret med stilfyldte karikaturer af tidernes største musikere.

Nyd en morgenmadsbuffet i Music Garden Courtyard, forkæl dig selv i det fuldtudstyrede Harmony Spa og slap af med en unik 360 graders panoramaudsigt fra High Note SkyBar inden du indtager en gourmetmiddag i hotellets Stradivari Restaurant.

Legotema (Legoland Hotel, Winter Haven, Florida)

Hotellet, som ændrer Legoland Florida fra ”kun” at være en forlystelsespark til et ressort med mulighed for overnatning og flere dages sjov, er sat til at åbne 15. maj i år.

Legoland Hotel er et must for Lego-fans og er placeret lige ved parkens indgang. Her kan man deltage i eksklusive Lego-bygge-sessioner og konkurrencer samt nyde aftenunderholdning, morgenmadsbuffet, swimmingpool og naturligvis adgang til Legoland før alle andre.

Alle værelser er designet med bestemte temaer for øje, såsom kongeriget, sørøverland og riddersal med mere. Bestiller man en VIP pakke, kan man desuden få adgang til eksklusive ture bag kulissen og en dedikeret personlig guide for hele dagen.

Godzillatema (Hotel Gracery Shinjuku, Tokyo)

Hvis du finder det spændende at vågne op til synet af et kæmpe monster vil Hotel Gracery i Tokyos Shinju-kukvarter være en hotelåbning for dig. Hotel Gracery er placeret ovenpå Toho Cinemas, som har Godzilla-rettighederne og har valgt at installere et gigantisk Godzillahoved på det nedre tagdæk. En håndfuld af værelserne vil ligeledes være designet efter inspiration fra det verdensberømte monster.

Hotellet spås at blive et af områdets største attraktioner og med en højde på 130 meter, kun 5 minutters gang fra Japans største togstation, bliver det heller ikke svært at finde. Det vil være muligt at vågne op i en verden af Godzilla fra 24. april i år.

Citytema (Urban House, København)

Urban House, som åbnede i marts, vagte en del røre med deres Youtube video, der præsenterer det nye hotel på hippe Vesterbro. Konceptet går ud på, at skabe er en lille storby i storbyen, og videoen blev hurtigt anklaget for at være noget hipster-bras. Ikke desto mindre er hotellet et besøg værd:

Bliv tatoveret, køb en cykel, gå i biografen, sip cocktails med blodappelsin og kanel, spis dig mæt i flere forskellige versioner af den skønne danske hotdog eller slap af i loungen eller det grønne område udenfor.

Hotellet er indrettet i ægte hipsterstil, og der er en skøn city vibe lige så snart du træder ind ad døren. Urban House har hele 950 senge, som er fordelt på private værelser og sovesale.

Livsstilstema (Kamera Hotel, Zürich)

Livsstilshotellet Kameha Grand Zurich er designet af Marcel Wanders og åbnede for nyligt i Schweiz’ største by. Hotellet har 245 værelser og suiter, heraf 11 tema-suiter. Blandt andet kan man få roulettebord og Kameha pokerkort, hvis man vælger Poker Face Suite.

Fair Play Suite byder på billard, Wii, bordfodbold, dart og brætspil, Workout Suite har løbebånd og håndvægte installeret, mens Diva Suite får dig til at føle som en stjerne med walk-in closet og et ikonisk sminkespejl.

Kameha Grand Zurich tilbyder mødefaciliteter, spa, 24-timers fitness samt en håndfuld restauranter, loungeområder og barer.

Powered by Labrador CMS