- Der var blod overalt 

75-årig bosnisk mand blev stukket med skruetrækker i moské i Odense

Udgivet Opdateret

- Stop dig selv. Stop, vi er brødre, råbte en ældre mand, da han trådte ind i en moské på Lisesmindevej i Odense i juni sidste år.

For idet han åbnede døren til moskéen, så han sin ven, en 75-årig bosnisk mand, blive stukket flere gange i hovedet med en skruetrækker.

Det forklarer den ældre mand i Retten i Odense mandag, hvor han er mødt op for at vidne.

Tiltalt for drab

En 70-årig bosnisk mand er tiltalt for at have dræbt den 75-årige med mindst 50 stik mod hoved og krop og for at have forsøgt at udøve grov vold mod den jævnaldrende mand.

- Der var blod overalt i moskéen, uddyber vidnet under sin forklaring.

Derfor løb han ind og tog fat om livet på den tiltalte, der ifølge ham stod med skruetrækkeren i hånden, mens han holdt den 75-årige, der havde taget sine hænder op foran hovedet.

Den 75-årige faldt til jorden, da vidnet forsøgte at hive den tiltalte væk fra ham. Herefter vendte den tiltalte sig i stedet mod ham, forklarer han.

Ikke ramt

Men det lykkedes vidnet at løbe ud af moskéen uden at blive ramt.

Vidnet var taget hen til moskéen for at bede. Her var han forinden mødtes med en ven ude foran moskéen. Han råbte derfor til ham, at han skulle hjælpe ham, efter at han selv var gået ind i moskéen.

- Han var stivnet i døren til moskéen, forklarer han i retten.

FYNS POLITI

Fyns Politi dækker Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Middelfart, Nordfyn, Nyborg, Odense, Svendborg og Ærø kommuner.

Fyns Politi betjener 485.000 borgere og har et areal på godt 3.500 km2. 

Fyns Politi blev grundlagt den 1. januar 2007 ved politireformens sammenlægning af landets daværende 54 til 12 kredse.

Kilde: Fyns Politi
Powered by Labrador CMS