Ung knægt sigtet for voldtægt af barn

En kun 18-årig mand er sigtet for voldtægt af barn under 15

Udgivet Opdateret

Med en times mellemrum mandag eftermiddag indtog to yngre mænd anklagebænken i hver deres retssal i Syd- og Sønderjyllands Politikreds.

Begge mænd er sigtet for voldtægt af børn under 15 år og skulle for en dommer i grundlovsforhør.

En 22-årig mand blev tidligere i dag ved Retten i Esbjerg varetægtsfængslet i foreløbig fire uger for flere voldtægter mod et barn under 15 år.

Nægter sig skyldig

Manden nægtede sig skyldig, men kærede ikke fængslingen.

Newsbreak.dk kan ikke berette om de nærmere omstændigheder, da anklageren anmodede om dørlukning under grundlovsforhøret.

Det har anklageren ligeledes gjort i et grundlovsforhør, der begyndte klokken 15 ved Retten i Sønderborg, hvor en kun 18-årig mand ligeledes er sigtet for voldtægt af et barn under 15 år.

Anholdt i nat

- Han blev anholdt i nat, det er alt, hvad vi kan sige nu, siger vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Efter grundlovsforhøret oplyser politiet dog, at den sigtede fortsat vil være anholdt yderligere tre døgn. Han nægter sig skyldig i sagen.

Syd- og Sønderjyllands Politi har sigtet en 18-årig og en 22-årig mand for voldtægt af børn under 15 år i to af hinanden uafhængige sager.
Syd- og Sønderjyllands Politi har sigtet en 18-årig og en 22-årig mand for voldtægt af børn under 15 år i to af hinanden uafhængige sager.
Powered by Labrador CMS