Skip to main content

15-årig dreng fundet død

Politiet efterforsker sagen.

Den unge mand blev erklæret død på stedet. Genrefoto.

Den unge mand blev erklæret død på stedet. Genrefoto.

En 15-årig dreng blev søndag fundet død på en adresse i Rønne. Bornholms Politi har mistanke om, at drengen er død af at indtage receptpligtig medicin. Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Politiet blev kaldt ud til adressen søndag, hvor den 15-årige dreng var fundet livløs. Da politi og redning kom til stedet, blev drengen erklæret død.

Bornholms Politi oplyser, at man over en periode har efterforsket sager, hvor unge mennesker har været involveret i lignende episoder. Ifølge politiet er der en gruppe af unge mennesker, der udveksler og sælger forskellige former for stærk receptpligtig medicin. Medicinen kan være livsfarlig, hvis den indtages sammen med anden narkotika eller alkohol.

“Der kan derfor ikke advares nok imod dette, og alle unge, forældre og venner til unge, som eksperimenterer med dette, opfordres til at hjælpe og støtte, således at sådanne forfærdelige  situationer i fremtiden kan undgås,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

Sagen efterforskes nu af politiet, der opfordrer alle bornholmere, der har oplysninger om medicin- og narkotikasalg, til at kontakte politiet via 114 eller politiets hjemmeside.

Del din kommentar