Skip to main content

24-årig fundet død på åben gade

En 24-årig rumænsk mand er natten til onsdag blevet fundet død.

En 24-årig mand er blevet fundet død på Gladsaxe Møllevej i Gladsaxe lidt uden for København, oplyser Københavns Vestegns Politi til Newsbreak.dk.

Vagtchef Torben Wittendorff fortæller, at manden er fra Rumænien, og han blev fundet omkring klokken et natten til onsdag.

Han blev fundet af en anden rumænsk mand, der passerede området. Efterfølgende kommer endnu en rumæner til.

– Vi ved ikke lige præcis, om de tre mænd kender hinanden og i så fald hvordan. De to er ikke blevet afhørt endnu. Vi venter på en tolk, siger vagtchefen.

Ikke umiddelbart kriminelt

Politiet har efterforsket på stedet det meste af natten, men kort før klokken seks onsdag morgen fortæller Wittendorff, at undersøgelser på stedet netop er tilendebragt.

Den unge mand blev fundet foran Gladsaxe Møllevej nummer 12, og som 24-årig er det ikke normalt at falde død om på gaden. Alligevel er der ikke noget, der tyder på en kriminel handling.

Hans lig skal derfor undersøges på retsmedicinsk afdeling, så en dødsårsag kan fastlægges. Der er ikke fundet skader på hans krop.

Det var den ene rumænske mand, der alarmerede politiet. Han fandt den 24-årige livløs, og kørte så til nærmeste tankstation, hvorfra han tilkaldte en ambulance. Det lægefaglige personale finder manden, der erklæres død.

Del din kommentar