Skip to main content

De undersøger pakke sendt til Paludan

Rasmus Paludan har mandag modtaget en mistænkelig pakke. Der er mistanke om, at den indeholder gift

Indholdet af pakken bliver mandag undersøgt. Foto: Øxenholt Foto.

Indholdet af pakken bliver mandag undersøgt. Foto: Øxenholt Foto.

Partistifter Rasmus Paludan har modtaget en pakke, som er mistænkt for at indeholde gift. Det bekræfter han over for TV Midtvest og Ritzau.

Rasmus Paludan er på grund af situationen mandag eftermiddag isoleret med sine livvagter på sin adresse i Rødkærsbro, hvor han modtog pakken.

Midt- og Vestjyllands Politi har på Twitter bekræftet, at man er rykket ud til en adresse i Rødkærsbro, hvor man de seneste timer har undersøgt et mistænkeligt forhold.

– Vi er fortsat til stede på adressen. Her afventer vi lige nu resultatet af undersøgelser på stedet. Vi gentager, at der ikke er fare for folk, der færdes i området, men vi beder om arbejdsro, skrev politiet på Twitter mandag aften.

Mistænkelig væske

Stram Kurs-stifteren fortæller, at pakken indeholdt noget mistænkeligt væske.

– Der var en pakke, som bliver åbnet i nærheden af mig. Der var noget i den, som var mistænkeligt, noget væske, siger han til Ritzau.

Han fortæller, at pakken blev leveret af postvæsenet. Han siger videre, at der er både politi, læger og beredskab på stedet, og at man endnu ikke ved, om indholdet i pakken er farligt.

– Jeg synes, at det er en dum ting, at man sender mig mærkelige væsker. Det er trist. Hvis man har sendt mig livsfarlige væsker for at dræbe mig, er det rigtigt trist.

– Hvis det er sådan, at man uforsigtigt har sendt mig noget, som jeg ikke har bedt om at modtage, synes jeg også, at det er dumt, siger Rasmus Paludan.

Ingen er kommet til skade

Politiet annoncerede tidligere mandag på Twitter, at man var kaldt ud til en adresse i Rødkærsbro.

– Vi er i gang med at spærre af på grund af et mistænkeligt forhold. Ingen er umiddelbart kommet til skade, og der er ingen fare for omkringboende. Vi beder folk holde sig væk fra området, så vi har arbejdsro, skrev politiet tidligere på Twitter.

Ved Retten i Aarhus verserer i øjeblikket en sag, hvor to mænd er tiltalt for drabsforsøg mod Rasmus Paludan.

En af mændene blev skudt og såret af politiet, da han ved et Stram Kurs-møde i Aarhus med en kniv brød politiafspærringen og løb frem mod Paludan.

Del din kommentar