Skip to main content

Her skal trafikanter være forsigtige søndag

Vejret gør, at der er udsigt til glatte veje

Der er fare for glatte veje flere steder i landet søndag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der er fare for glatte veje flere steder i landet søndag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Hvis man skal ud i trafikken søndag, skal man være forberedt på, at der er risiko for is- og sneglatte veje i hele landet. Det oplyser Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

I samme ånd er der i løbet af søndagen udsigt til skiftende vejr, med sol og byger, hvor den nedbør, der falder, vil falde som enten regn, slud eller sne, afhængigt af resten af vejret.

Vagthavende meteorolog ved DMI, Anna Christiansson, fortæller Newsbreak.dk, at der ved den jyske vestkyst er udsigt til regn eller slud, mens der længere inde i landet er udsigt til slud eller sne.

Mere nedbør på vej

Som dagen skrider frem, kommer der mere nedbør ind over landet fra vest. Det rammer Jylland sidst på eftermiddagen, og i løbet af aftenen bevæger det sig langsomt mod øst- og sydøst.

– Det betyder, at vi kan få lidt sne i Vestjylland, Midtjylland og Nordvestjylland, siger Anna Christiansson til Newsbreak.dk.

Det ser ud til, at Sydjylland og Fyn går fri, mens der på Sjælland igen vil være udsigt til sne natten til mandag.

Temperaturerne vil dagen igennem ligge mellem 1 og 5 graders varme, mens temperaturerne natten til mandag vil ligge mellem frysepunktet og 5 graders frost.

 

Del din kommentar