Skip to main content

Lille pige styrtede ud af SFO-vindue

Den seks-årige pige blev kørt til Aarhus Universitetshospital for at blive behandlet for sine skader.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Mandag eftermiddag faldt en seks-årig pige ud af vinduet på første sal på Bjerregrav Skoles SFO på Over Fussingvej i Randers.

Østjyllands Politi fik besked om ulykken klokken 15.43.

Artiklen fortsætter under videoen

En forælder, der var til stede på SFO’en for at hente sit barn, så pigen falde ud af vinduet.

Han løb ifølge Østjyllands Politis døgnrapport med det samme hen for at tilse pigen mens hun lå på jorden.

Der blev ringet 112, og pigens far blev tilkaldt. Pigen blev kørt til Aarhus Universitetshospital for at blive behandlet for sine skader og til observation for hjernerystelse.

Hun har det ifølge politiets oplysninger efter omstændighederne godt.

Dybt berørt

Skolechef i Randers Kommune Jesper Kousholt fortæller tirsdag til Newsbreak.dk, at man er dybt berørt af ulykken mandag.

– Alle vores tanker går ud til pigen og hendes familie. Vi er berørt af det her inde på forvaltningsniveau og i langt højere grad ude på skolen, siger Jesper Kousholt og fortsætter:

– På nuværende tidspunkt kan vi ikke sige noget om hvordan ulykken kunne ske. Men vi ved jo hvad det skete – at hun faldt ud fra første sal. Årsagen til ulykken får vi hjælp til fra forskellige parter, lyder det fra skolechefen.

Førstesal lukket

I første omgang er førstesalen på SFO’en blev lukket.

– Vi har lukket førstesalen ned med det samme således at det ikke potentielt kan ske igen. Samtidig har vi skrevet ud til forældrene og fortalt dem om ulykken., Det skete i går (mandag/ red.) sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. Og så har vi opsat det nødvendige kriseberedskab. Det vil sige, er der nogen, der efterspørger noget, så skal vi sørge for at støtte og hjælpe, siger Jesper Kousholt og understreger at det, der lige nu fylder aller mest, er pigen og hendes familie.

– Jeg sender alle de bedste tanker deres vej og håber på, at hun hurtigst muligt kommer i bedring.

Del din kommentar