Kvinde truede sagsbehandler med bombe: Alarm afblæst

Onsdag aften kunne Syd- og Sønderjyllands afblæse en bombealarm, efter at både politigård og rådhus i Aabenraa var blevet evakueret.

Bombehunde undersøgte både politigården her på billedet og rådhuset i Aabenraa uden at finde noget. Foto: Google Street View
Udgivet Opdateret

En kvinde, der var voldsomt utilfreds med en sagsbehandlers afgørelse, fik onsdag sat en stor politiaktion og evakuering i værk. Både politigården og rådhuset i Aabenraa måtte nemlig gennemsøges for at tjekke, om der var noget hold i bombetrusler fra den vrede kvinde. Det kunne politiet dog onsdag aften konstatere, at der ikke var.

– Politiet har i forlængelse af en bombetrussel tidligere på dagen mod Aabenraa Rådhus og politigården i Aabenraa undersøgt begge steder med bombehunde uden at finde bomber eller lignende. Vejafspærringer i Aabenraa er ophævet, og folk med bopæl tæt på politigården kan vende tilbage til deres huse, skrev Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse onsdag aften.

Jv.dk skriver, at det altså var en sagsbeheandler ved kommunen, der modtog bombetruslen i en telefonsamtale med en kvinde med udenlandsk accent.

– Kvinden talte i telefon med en sagsbehandler på Aabenraa Kommune. Hvad samtalen drejede sig om, ved jeg ikke, men kvinden blev åbenbart så utilfreds med sagsbehandlerens afgørelse, at hun kom med bombetrusler rettet mod politigården og kommunens adresse på en og samme tid, siger leder af sagscentret hos Aabenraa Lokalpoliti, Sønke Iversen til jv.dk.

Truslen blev modtaget klokken 13.29, og den blev afblæst igen klokken 20.04.

Powered by Labrador CMS