Skip to main content

Røveri: Offer slået med jernrør

Et særdeles voldsomt røveri fandt sted lørdag aften.

Røveriet skete her i det centrale Hadsten. Foto: Openstreetmap-bidragsydere (C)
Røveriet skete her i det centrale Hadsten. Foto: Openstreetmap-bidragsydere (C)
Gerningsmændene kørte fra stedet i en hvid BMW X3. Foto: Scanpix
Gerningsmændene kørte fra stedet i en hvid BMW X3. Foto: Scanpix

To unge mænd fik en rigtig ærgerlig start på slutningen af lørdag aften. Ved busterminalen på Østergade i Hadsten, der ligger mellem Aarhus og Randers, blev de nemlig passet op af tre mænd, oplyser Østjyllands Politi til Newsbreak.dk.

Det skulle ikke være begyndelsen på et nyt venskab. Tværtimod. For de tre havde ikke i sinde af være venlige. Under trusler lykkedes det nemlig de tre mænd at få udleveret de to andres punge med kort og kontanter i.

Var det så bare blevet ved det.

Ifølge politiet blev de to mænd – en er 19, den anden 22 – nemlig truet med kniv, mens den yngste af de to blev slået med et jernrør.

Røret havde den 19-årige faktisk selv samlet op og forsøgt at forsvare sig med overfor de tre truende gerningsmænd. Efter det fuldendte røveri og nu også overfald forsvandt de tre gerningsmænd fra stedet i en hvid bil – mærke og model: BMW X3.

– Det fremgår dog ikke i hvilken retning, de er kørt, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Morten Hansen.

Politiet vil gerne høre fra personer, der har viden om forholdet. Der er i den forbindelse udsendt signalement af de tre mænd:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, cirka 18 til 22 år, omkring 170 til 175 centimeter høj med kort sort hår i siderne og med krøller i toppen, iført sort tøj og blå Moncler-jakke. Medbragte en kniv.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, cirka 15 til 20 år, omkring 170 til 175 centimeter høj med sort kort hår i siderne og med fem centimeter langt hår på toppen, iført sort tøj og Moncler-jakke.

C: Mand, mellemøstlig af udseende, cirka 16 til 20 år, spinkel af bygning med meget kortklippet sort hår, iført sort tøj og Moncler-jakke.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Del din kommentar