Skip to main content

Rystende nyt i drabssag: Hund fundet død

Dræbte Eddie Karl-Johan Christensens hund er fundet. Død.

Rocko er fundet. Død og begravet. Foto: Benjamin Bergstedt/Privat

Rocko er fundet. Død og begravet. Foto: Benjamin Bergstedt/Privat

Det viser sig nu, at 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen ikke er eneste dødsoffer i sagen om et drab på en ejendom uden for Frederikshavn i maj.

Nu er også den 39-åriges hund, en 11 måneder gammel Presa Canario ved navn Rocko, fundet død på ejendommens grund, skriver Nordjyske.

Du kan længere nede i artiklen få mere at vide om hunden

Det skal nu afklares, hvordan hunden er død, fortæller politiinspektøren til Nordjyske:

– Den er sendt til retsmedicinsk undersøgelse med henblik på at få klarlagt dødsårsagen. Den lå begravet, og det har den jo i hvert fald ikke gjort af sig selv, siger Carsten Straszek.

Trist hundeven

Til Nordjyske fortæller Eddie Karl-Johan Christensens gode ven Benjamin Bergstedt, at nyheden om fundet af hunden gør ham trist.

Benjamin Bergstedt og Eddie mødte netop hinanden gennem hunde – for Benjamin Bergstedt var ham, der solgte hunden til den 39-årige, har han tidligere forklaret til Newsbreak.dk:

– Jeg fik et kuld på 13 hvalpe, og Eddie var den fjerde, der købte en hvalp, og så faldt vi bare i snak, siger Benjamin Bergstedt, der forklarer, at de også brugte meget tid på at træne hunde sammen, da Benjamin Bergstedt selv har beholdt en søster til Rocko.

Håbede på at finde den

Det var Benjamin Bergstedts håb, at hunden stadig var i live. Det fortalte han da til Newsbreak.dk:

– Eddie er væk, det må jeg forsøge at acceptere, selv om det ikke er noget, jeg bare kan, men jeg har givet et løfte til mig selv, om at jeg skal finde den hund. Indtil videre er han ikke fundet død. Og før det er sikkert, at han er død, så betragter jeg ham som værende levende, sagde Benjamin Bergstedt til Newsbreak.dk:

– Det synes jeg, at jeg skylder Eddie. Når man er venner, så gør man sådan noget.

Skudt og brændt

Ifølge politiet blev Eddie Karl-Johan Christensen dræbt på en ejendom ved Frederikshavn lørdag den 9. maj om aftenen.

Efter en lang række undersøgelser kan politiet fastslå, at han blev skudt, hvorefter hans lig blev brændt og forsøgt skaffet af vejen.

– Der er tale om en sag med nogle voldsomme omstændigheder, siger efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Frank Olsen i meddelelsen.

– Vores massive efterforskning i sagen gør, at vi har et grundlag for at sigte alle de tre anholdte for at have begået drabet på den 39-årige mand.

En kvinde og en mand – et ægtepar i 40’erne – er fængslet i sagen. Det samme er en tredje person – en 52-årig mand fra Sverige

Tidligere forsøgt dræbt

Ifølge Nordjyske er Eddie Karl-Johan Christensen identisk med en mand, der i 2016 blev udsat for et voldsomt drabsforsøg i Elling.

Her blev han slået i hovedet med en gaffelnøgle, så han fik livstruende kraniebrud, og efterfølgende blev han overhældt med benzin og smidt ind bagi en varebil, som kørte galt på Tuenvej.

To mænd – en 49-årig og en 41-årig – blev dømt i sagen og fik henholdsvis seks et halvt års fængsel og syv års fængsel.

En måned efter retssagen blev den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen selv idømt to et halvt års fængsel, fordi han opbevarede en skarpladt pistol i sin lejlighed, da han frygtede for sit liv.

Del din kommentar