Skip to main content

Tip førte til sigtelser i sag om gaderøveri

Politiet betragter sagen som opklaret.

Politiet har sigtet to personer i sagen. Genrefoto.

Politiet har sigtet to personer i sagen. Genrefoto.

Et fejlslagent gaderøveri betragtes nu opklaret af Syd- og Sønderjyllands Politi, der i en pressemeddelelse skriver, at man har sigtet en 16-årig mand og en 17-årig kvinde i sagen.

Det mislykkede røveriforsøg fandt sted den 20. september klokken 20.19 i Borgergade, der forbinder Storegade og Nørregade med hinanden i byen.

Gerningsmanden var bevæbnet med en kniv, og med den og trusler forsøgte han at få ægteparret til at udlevere deres punge og mobiltelefoner. Det nægtede de dog, og resultatet blev, at gerningsmanden stak af fra stedet, i retning mod byens gågade, Nørregade.

Da politiet bragte en efterlysning af gerningsmanden, forlød det også, at en mulig medgerningskvinde ventede på Nørregade.

Det er de to personer, politiet nu mener at have fået identificeret. Et tip fra en borger førte til, at politiet den 3. november 2020 kunne sigte og afhøre manden og kvinden i sagen. Den 16-årige mand har erkendt, at han forsøgte at begå røveriet, mens den 17-årige kvinde erkendte, at hun var på stedet.

De to er nu løsladt, mens sagen skal behandles i retten på et senere tidspunkt.

Del din kommentar