Skip to main content

Fanget i kærlighedstrekant: Gravid kvinde aborterer efter flere dage langt overfald

En 28-årig kvinde aborterer efter at være blevet overfaldet af sin kæreste og hans eks. i flere dage.

Chantelle Murray mistede sit barn, efter at blive terroriseret tre dage af kæresten og hans eks.
Foto: scaliger / SCANPIX

Chantelle Murray mistede sit barn, efter at blive terroriseret tre dage af kæresten og hans eks.
Foto: scaliger / SCANPIX

Chantelle Murray blev truet af sin kæreste Roderick Cuthbert og banket blå og sort af hans eks., Jennifer McIlravey. Hændelsen kostede Murrays ufødte barn livet. Det skriver Mirror.

En kommende mor mistede sit barn, efter hun blev terroriseret af babyens far og hans ekskæreste igennem tre dage sidste januar.

De tre boede fredeligt sammen i en lejlighed i Dundee, England, indtil Jennifer opdagede, at Chantelle var gravid med Rodericks barn.

– De havde været i et forhold, men det var slut. Roderick og jeg var sammen, men vi boede alle tre sammen, siger Chantelle og fortsætter:

– Jennifer havde givet os sin velsignelse. Men da hun fandt ud af, at jeg var gravid, flippede hun helt ud. Hun slog og sparkede mig i ansigtet og maven og rev mig i håret. Jeg blev banket blå og sort.

Chantelle fortæller også, hvordan hendes to roommates fik et kick ud af situationen:

– Jennifer skreg, at hun ville få mig til at abortere, og sparkede mig i maven. De fik helt klart et kick ud af det. De opførte sig begge som dyr. Det var åbenlyst, hun nød at angribe mig.

Flygtede ud af vindue på første sal

For at undslippe terroren, kravlede Chantelle ud gennem vinduet og hoppede ned fra første sal fra deres fælles lejlighed.

– Jeg låste mig selv inde på badeværelset og blev nødt til at klemme mig gennem det lille vindue øverst. Det var som en kattelem. Jeg faldt herefter fra første sal, siger Chantelle om flugten og fortsætter:

– Jeg var helt paralyseret, men det var min eneste mulighed for at flygte. Jeg tror ærligt talt, de ville have slået mig ihjel, hvis ikke jeg var stukket af.

Da Chantelle var sluppet ud af lejligheden, tog hun på hospitalet, hvor hun fandt ud af, at hun havde mistet sit barn.

– Jeg var i meget store smerter og tog på hospitalet. Det var på det tidspunkt, jeg fandt ud af, at jeg havde mistet barnet. Jeg havde termin om en måned, hvilket er forfærdeligt, når man tænker det ville være mit første barn, siger Chantelle.

37-årige Roderick viste sig i retten i Dundee denne uge sammen med Jennifer og indrømmede at have været truende.

Jennifer, på 35, erkendte sig skyldig i truende opførsel og overfald på Chantelle.

– Da jeg var i retten, var det første gang, jeg så dem siden angrebet. Jeg havde ondt af dem. Hvis jeg skulle hade dem, ville det betyde, at jeg følte noget for dem. De skal leve med, hvad de har gjort mod mig.

Roderick og Jennifer vil modtage straf den 19. september.

 

Del din kommentar