Skip to main content

Harry og Meghan laver deres egen tv-serie

Parret kommer til at følge deltagere til et sportsarrangement for krigsveteraner, som har været såret

Ægteparret skal tale med deltagere til et stort sportsarrangement. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Ægteparret skal tale med deltagere til et stort sportsarrangement. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Prins Harry er selv manden bag sportsbegivenheden Invictus Games, hvor sårede krigsveteraner skal dyste mod hinanden. Nu skal han sammen med hustruen, Meghan Markle lave en dokumentarserie, som handler om legene, hvis navn betyder De uovervindelige lege.

– Fra det øjeblik jeg mødte dem, stod et klart, at Invictus Games har en særlig plads i deres hjerter, og vi kunne ikke være mere lykkelige over, at de vil fremvise det på Netflix på en måde, som verden aldrig har set det før, siger Ted Sarandos, administrerende direktør i Netflix til Variety.

Parret kommer til at følge deltagernes træning op til Invictus Games, og følge veteranerne, som har været udsat for en livsændrende skade eller sygdom.

Mere på vej

Den første udgave af Invictus Games blev afholdt i 2014. Her var åbningsceremonien planlagt sammen med blandt andre Kronprins Frederik.

Egentlig skulle legene være afholdt sidste år, men det lod sig ikke gøre som følge af corona-pandemien. De er i stedet blevet flyttet til næste år, hvor Haag i Holland skal være værtsby.

Det er dog ikke det eneste parret står overfor at producere. Gennem deres selskab Archewell Productions vil de skabe film og serier, der skal “omfavne vores fælles menneskelighed og ansvar overfor sandheden med en medfølende tilgang.”, skriver mediet.

Serien får navnet Heart of Invictus, men der er endnu ikke kommet nogen udgivelsesdato

Del din kommentar