Kæmpe brand: Togsæt badet i flammer

Flere togvogne er udbrændt.

Udgivet Opdateret

Opdatering: Hvordan ilden kunne opstå, er der fredag morgen ikke umiddelbart klarhed over.

Teknikere er i færd med at undersøge området i et forsøg på at klarlægge brandens forløb, oplyser politiet ved middagstid fredag til Ritzau.

Togvognene ejes af en privatperson, som har købt dem af DSB. Muligvis er det med henblik på skrotning.

Opdatering: Sydøstjyllands Politi oplyser nu, at branden er slukket – men der opretholdes afspærring på stedet.

Original artikel:

Hvor mange nok drømmer om en stille og rolig store bededag, hvor man slår mave efter et solidt indtag af varme hveder. Men for Sydøstjyllands Politi og brandvæsenet, der er fredag morgen langt fra blevet den stille morgen, som man kunne have håbet på.

Klokken 04.55 modtager Sydøstjyllands Politi nemlig en anmeldelse om, at der er ild i et ældre togsæt ved Fredericia Banegård.

Derfor er politi og brandvæsen netop nu igang med et større slukningsarbejde ved togstationen.

– Både politi og brandvæsen er til stede med flere køretøjer, siger Halfdan Kramer, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi til Newsbreak.dk.

Som det ser ud lige nu, så er der ingen tidshorisont på, hvor længe slukningsarbejdet vil foregå, men politiet opfordrer folk til ikke at søge mod stedet – og samtidig respektere politiets afspærring.

Men ikke alene er slukningsarbejdet vigtig – politiet er allerede igang med at indsamle anden information i sagen.

– Vi skal have undersøgt, hvad der er sket, men vi afhører vidner i området. Og vi efterlyser selvfølgelig flere vidner, der kan have kendskab til sagen, siger Halfdan Kramer til Newsbreak.dk.

Powered by Labrador CMS