Nu kommer Coca-Cola med ny smag

Vil denne, nye smag være noget for dig?

Nu kan du få Coca-Cola med en helt ny smag. KLIK og se hvilken. Foto: Stefan Wermuth/Scanpix.
Nu kan du få Coca-Cola med en helt ny smag. KLIK og se hvilken. Foto: Stefan Wermuth/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Om det er den nye veganer- og vegetar-trend, der har fået Coca-Cola i Danmark til at udvide sortimentet, melder historien intet om.

Sikkert er det dog, at du nu kan få den brune læskedrik med en ny, frugtig smagsvariant.

Derudover er der nye farver – og en enkelt omdøbning – i varesortimentet. (Du kan se dem alle i galleriet over artiklen).

Det oplyser Coca-Cola Danmark.

Det er den sukkerfri Coca-Cola Zero Sugar, der nu også fås med et ‘pift af hindbær’, som firmaet udtrykket det. Den kommer i 0,5 og 1,5 liters flasker.

Det er første gang, at Coca-Cola Zero Sugar lanceres med hindbærsmag i Danmark.

– Mange forbrugere har efterspurgt nye smagsvarianter, og Coca-Cola Zero Sugar Hindbær er en ny, frisk smag, som har testet rigtig godt, og som vi har fået fantastisk respons på i andre markeder. Netop Coca-Cola Zero Hindbær har længe været et ønske fra vores fans, forbrugere og kunder. De har ønsket en ny og anderledes smagsoplevelse, der samtidig lægger sig tæt op ad den fantastiske og velkendte smag af Coca-Cola, siger Peter Hædersdal, Senior Brand Manager i Coca-Cola.

Nye farver

30. december kunne Newsbreak.dk fortælle, at man nu hos Coca-Cola ændrer udseendet på netop Coca-Cola Zero Sugar.

Den kommer til at ligne den klassiske Coca-Cola, hvor den røde farve altså er dominerende. Den bliver nu markedsført som Coca-Cola Original Taste

“Skiftet skyldes et ønske om at tilbyde forbrugerne en mere ensartet produktportefølje, så forbrugerne blot skal vælge, om deres Coca-Cola skal være med eller uden sukker”, oplyste Coca-Cola Danmark som baggrunden for at skifter farven.

Det vil dog være mulig at skelne de to colaer fra hinanden, omend man skal holde bedre øje.

Meget rødt – lidt sort

Coca-Cola Zero Sugar vil kunne kendes på et sort låg, der skal hjælpe forbrugerne med at vælge mellem den klassiske og den sukkerfri variant.

Samtidig vil også Coca-Cola Light skifte fra den nuværende sølvfarve på dåsen eller mærkatet til en helt rød dåse eller mærkat med en grå stribe i toppen.

Den sorte stribe indikerer Zero Sugar, mens en lyserød stribe på mærkaten og et lyserødt låg indikerer den nye hindbærsmag.

Powered by Labrador CMS