Skip to main content

Prinsesse sporløst forsvundet: “Hvis I ser denne video, er det ikke godt”

Mystisk video skaber frygt for prinsessens liv.

Den unge kvinde flygtede fra Dubai. Ahmed Jadallah/File Photo
Den unge kvinde flygtede fra Dubai. Ahmed Jadallah/File Photo
Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum er overhovedet i Dubai og har omkring 30 børn. Arkivfoto: Scanpix
Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum er overhovedet i Dubai og har omkring 30 børn. Arkivfoto: Scanpix

33-årige Latifa Al Maktoum er prinsesse som et af Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoums, statsoverhovedet i Dubai, mange børn. Hun er eftersigende også sporløst forsvundet, skriver medier verden over.

Det er dog ikke sket uden at gøre opmærksom på, at hendes liv ikke er rosenrødt, for i en lang video offentliggjort på Youtube gør prinsessen opmærksom på, at hendes magtfulde far kun går op i sin magt og sit omdømme. Noget der i den grad er gået ud over hende og en søster, der siden er flygtet fra det arabiske land.

– Hvis I ser denne video, er det ikke godt. Jeg er enten død, eller også er jeg i en meget, meget skidt situation, siger hun blandt andet i den lange video, der skal være lækket af en amerikansk advokat efter aftale med den far-kritiske prinsesse.

Flygtede fra Dubai

I slutningen af februar flygtede Sheikhaen fra Dubai, hvor hun ifølge videoen i årevis blev holdt fanget og tortureret, fordi hun havde udviste støtte til en søster, som også tidligere er flygtet. Latifa har angiveligt siden opholdt sig i Goa i Indien, skriver blandt andre The Sun.

Det sidste livstegn, der indtil videre er registreret fra prinsessen var 4. marts, da hun kontaktede en advokat fra den britiske organisation “detained in Dubai”. Inden da er videoen optaget, for i den siger Latifa Al Maktoum:

– Jeg laver denne video, fordi det kan være den sidste video, jeg laver. Snart rejser jeg herfra. Jeg er ikke sikker på resultatet, men jeg er 99 procent sikker på, at det nok skal gå.

Ifølge detained in Dubai forsvandt prinsessen sammen med den amerikanske statsborger Jean-Pierre Hervé Jaubert fra et skib ud for Indiens kyst. Her forsøgte de to at flygte, men undervejs udsendtes nødopkaldet – blandet andet til detained in Dubai. Under opkaldet hørtes ifølge udenlandske medier skudvekslinger.

Mediet NDTV fra Indien har været i kontakt med politiet i London, fordi detained in Dubai, der har modtaget nødopkaldet, hører til her.  Her er meldingen, at oplysningerne er givet videre til blandt andre Interpol.

Del din kommentar