Stjerne med usædvanligt gode lunger

Holdt vejret i over syv minutter under vandet ved optagelserne til den kommende Avatar 2 film.

Udgivet Opdateret

Den engelske skuespiller og Titanic-stjerne Kate Winslet er en dame i aldeles god form. Det levnede hun ikke den mindste tvivl om under optagelserne til den kommende ‘Avatar 2’ film, hvor hun diskede op med en præstation, vi andre almindeligt dødelige aldrig kommer i nærheden af at kunne gøre efter.

Det skriver blandt andet Fox News.

Her overtog hun nemlig en film-rekord, som eller har tilhørt Tom Cruise siden optagelserne af ‘Mission: Impossible-Rogue Nation’, der havde premiere i 2015. I den film indspillede han en scene, hvor han holdt vejret i meget tæt på seks minutter.

Avartar 2 indeholder undervandsscener og i den forbindelse gennemgik Kate Winslet intensiv træning, der satte hende i stand til at holde vejret endnu længere end Tom Cruise. Hele syv minutter og fjorten sekunder endte hun med at kunne holde sig neddykket i en vandtank uden at få tilført ilt.

Hun har således slået Tom Cruise’s rekord med mere end ét minut!

”Det var fantastisk og jeg er meget stolt af mig selv. Det skete som afslutningen på fire ugers intensiv træning i en dykker-tank. Jeg elskede det,” fortæller Titanic stjernen ifølge Fox News.

Hun siger dog ved samme lejlighed, at hun tvivler på, hun nogensinde vil være i stand til at gentage præstationen.

Et foto af stjernen i dykkertanken under indspilningen gik viralt i slutningen af oktober, efter det var blevet delt på filmens officielle Twitter-konto. Endda uden hun selv var klar over det. Hun er ikke de store bruger af de sociale medier og havde derfor ingen anelse om, at det var nået ud til offentligheden.

‘Avatar 2’, der er instrueret af James Cameron, er planlagt til at få premiere i 2022.

Powered by Labrador CMS