DMI: Mere regn og torden på vej

Der er mere reng på vejr til alle de landmænd og haveejere,d er stadig hungrer efter nedbør - og så kan regnen slå over i tordenbyger, oplyser DMI.

Udgivet Opdateret

Er du nordjyde, så glæd dig. For tirsdagen kommer til at byde på en masse sol. Resten af landet får en skyet dag hvor der i løbet af eftermiddagen også vil komme en del byger og enkelte steder vil der komme byger med lyn og torden.

Det oplyser vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Jesper Eriksen, til Newsbreak.dk.

– I løbet af tirsdag vil der komme en bygelinje ned over Østjylland og det er i den bygelinje, der kan komme torden. Resten af landet – nok med undtagelse af Nordjylland – vil få spredte byger med temperaturer op mellem 18 og 23 grader, siger Jesper Eriksen til Newsbreak.dk.

Ved den jyske vestkyst er der dog udsigt til noget lavere temperaturer – helt ned til 15 grader. Det skyldes den vind,d er blæser ind over landet fra vest.

Onsdag er der udsigt til flere byger:

– Det bliver specielt i den østlige del af landet nedbøren falder. Ellers bliver det tørt med nogen sol. Torsdag begynder med tørvejr men går derefter over i regn vestfra, siger Jesper Eriksen.

Powered by Labrador CMS