Dette må aldrig finde vej til dit afløb

Hvordan du behandler dine afløb er nok næppe, hvad du tænker mest på. Men der kan være mange penge at spare, hvis du behandler dem ordentligt.

Dit afløb kan klare en masse, men der er nogle ting, som du bare ikke må smide i. KLIK VIDERE OG SE HVAD. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Mads Claus Rasmussen
Dit afløb kan klare en masse, men der er nogle ting, som du bare ikke må smide i. KLIK VIDERE OG SE HVAD. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix
Udgivet Opdateret

Du har med garanti prøvet at stå bøjet henover afløbet og tænke, hvorvidt du virkelig gider tage tingene ud af afløbet - eller om lidt ekstra vand bare kan få problemerne til at forsvinde for dig.

Det kan synes som dovenskab at lade ting løbe ud i afløbet, men for andre er det også et spørgsmål om manglende viden og oplysning på området. Men der findes en lang række ting, som du aldrig må smide i afløbet - det kan nemlig blive dyrt både for dig og for kommunen.

I stedet for at skulle til at hyre VVS'ere til at løse dine problemer på sigt, så er du nok bedre tjent med at gøre tingene ordentlig for start - og ikke springe over, hvor gærdet er lavest. 

Det internationale medie Reader's Digest har undersøgt, hvilke genstande der for alt i verden skal holdes fra afløbet.

I galleriet øverst får du en række råd til, hvad der under ingen omstændigheder må komme i afløbet.

Powered by Labrador CMS