Betjente optrævler blodigt drama

Den 6. august kom en 38-årig i koma efter flere knivstik. Tirsdag blev yderligere to mistænkte anholdt

En 38-årig mand blev 6. august stukket flere gange med kniv på Lenesvej i Aarhus. En 29-årig mand sidder varetægtsfængslet i sagen, og nu kræves yderligere to mænd fængslet. (Arkivfoto)
En 38-årig mand blev 6. august stukket flere gange med kniv på Lenesvej i Aarhus. En 29-årig mand sidder varetægtsfængslet i sagen, og nu kræves yderligere to mænd fængslet. (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Opdatering: De to mænd blev begge varetægtsfængslet til 28. september. De nægtede sig skyldige og ønskede ikke at udtale sig. Den 27-årige kærede kendelsen til landsretten.

Tirsdag aften fik Østjyllands Politi anholdt yderligere to mænd, som de mistænker i en sag om et alvorligt knivstikkeri i Brabrand i august.

Knivstikkeriet fandt sted 6. august på Lenesvej. En 38-årig mand blev stukket flere gange med kniv, og han kom efterfølgende i koma.

De to mænd på 19 og 27 år blev anholdt tirsdag aften på en adresse nord for Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Mændene fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Aarhus onsdag klokken 13. Her ventes det, at anklagemyndigheden vil kræve dem varetægtsfængslet.

Anklageren vil dog begære lukkede døre i retsmødet. I så fald vil der ikke komme nærmere frem om politiets efterforskning i sagen. Men politiet oplyser, at mændene sigtes for drabsforsøg.

En 29-årig mistænkt mand er allerede fængslet i sagen. Han blev fængslet allerede dagen efter knivstikkeriet, efter at politiet havde set på videoovervågning og afhørt vidner.

Politiet fik flere anmeldelser om knivstikkeriet den 6. august omkring klokken 23.35. Og da betjentene ankom, var mange personer samlet i området.

Manden blev behandlet på stedet og kørt til traumecentret på Skejby-afdelingen af Aarhus Universitetshospital, hvor han var i kritisk tilstand og kom i koma. Politiet oplyser ikke i døgnrapporten, hvordan hans tilstand er i dag.

Powered by Labrador CMS