Kendt radiovært i kritisk tilstand – skudt ned på åben gade

Han var tidligere medlem af banden Los Guerreros.

Udgivet Opdateret

Opdatering: Nedim Yasar er død.

Først blev han skudt ned ved sin egen bogreception. I cirka 12 timer var han i kritisk tilstand, inden hans arbejdsgiver Radio 24syvs administrerende direktør og chefredaktør, Jørgen Ramskov, overfor TV2 og ritzau udtalte, at han var død.

Radiovært – og tidligere bandeleder – Nedim Yasars tilstand er kritisk. Hos Københavns Politi vil man i skrivende stund dog ikke bekræfte chefredaktørens ord, da politiinspektør Torben Svarrer har dementeret historien om radioværtens død – derimod udtaler politiinspektøreren, at Nedim Yasar stadig er i kritisk tilstand.

Denne oplysning er den selvsamme, som Newsbreak.dk fik tidligere tirsdag.

– Den sidste oplysning, jeg har er, han er i kritisk tilstand, siger Tasja Parize, kommunikationschef ved Københavns Politi, til Newsbreak.dk.

På Nedim Yasars Facebookside kan dog man lige nu læse mange sympatitilkendegivelser.

Nedim Yasar tidligere bandemedlem i Los Guerreros. Han kom dog ud via politiets exitprogram og har siden fungeret som ivrig debattør og radiovært på Radio 24syv i programmet Politiradio.

Mandag aften var der reception for hans bog Rødder, og det er ifølge Ekstra Bladet, da han forlader en reception, han bliver skudt.

I interview med blandt andre Ekstra Bladet, har han fortalt, at han ‘stadig lever med en trussel mod sit liv og har mareridt om natten om, at nogen pludselig sparker døren ind til lejligheden’.

Powered by Labrador CMS