Skip to main content

Femårig ville købe Lamborghini

En lille dreng endte på motorvejen i forældrenes bil, da han havde sat sig for at købe en Lamboghini

Den femåriges billede blev taget, umiddelbart efter han blev stoppet af politiet. Foto: Utah Highway Patrol
Den femåriges billede blev taget, umiddelbart efter han blev stoppet af politiet. Foto: Utah Highway Patrol

En lille dreng slingrede mellem vejbanerne på en motorvej i den amerikanske delstat Utah. To betjente opdagede den påfaldende kørsel, som gik med tordnende 51 km/t. 

Patruljen forventede, at den nu, som så mange andre gange før, skulle tage sig af en påvirket bilist, men sagen var dog en helt anden den maj dag i 2020. 

Det skriver Oxygen.

På førersædet af en grå SUV sad såmænd en femårig dreng, som var blevet sur på sin mor. Hun nægtede at købe en Lamborghini til drengen. 

Han satte sig derfor for, at han ville drage mod Californien og finde en. Selv med almindelig hastighed ville det have taget ham mere end 11 timer at nå dertil. 

Var trist og skamfuld

Drengen må da også have haft gode forhandlingsevner, for han havde ikke mere end tre dollars på lommen, da politiet fangede ham på vej mod sit livs bilhandel. 

 Politiet kalder det et mirakel, at drengen ikke kom noget til under sin køretur. 

Blev overrendt

Da han blev trukket ind til siden, havde oplevede politiet en trist og skamfuld dreng, som bestemt ikke var stolt over sine handlinger. 

Den unge bilist gik ustraffet fra sin lille køretur. Til gengæld blev hans familie overrendt af bilfanatikere, som tilbød den unge mand ture - ganske vist på passagersædet - i deres dyre italienske biler. 

Del din kommentar