Kommenterer seks-åriges tragiske død

Borgmester Morten Slotved (K) udtrykker medfølelse med familien

Borgmester i Hørsholm, Morten Slotved (K), kalder ulykken en 'tragisk hændelse'. Søndag er der lagt en del blomster og tændt lys for den seksårige dreng, der lørdag mistede livet.
Udgivet Opdateret

Borgmester i Hørsholm, Morten Slotved (K), kommenterer nu på den ulykke i Hørsholm Hallen lørdag, hvor en seks-årig dreng mistede livet.

Det sker med følgende ord over for netavisen sn.dk.

- Det er en meget tragisk hændelse, og jeg er berørt i forhold til familien og foreningen. Jeg forstår ikke, hvordan det kan ske, fortæller borgmester Morten Slotved (K) og fortsætter:

- Jeg sætter pris på, hvordan situationen er blevet håndteret. Lige nu har vi stadig kontakt til krisepsykologer og vi tilbyder støtte til børn, forældre og de skolebørn, der skal i skole mandag. Det gælder selvfølgelig særligt de klasser og den daginstitution, hvor drengens søskende går, siger han.

Ukendt hændelsesforløb

Endnu står det uklart hvordan den tragiske ulykke kunne ske.

Nordsjællands Politi modtog lørdag klokken cirka 14.00 en anmeldelse om, at man i forbindelse med et floorball-arrangement i Hørsholmhallen i Hørsholm savnede en seks-årig dreng.

Drengen blev ved 15-tiden fundet livløs i en hoppeborg i hallen.

- Det tyder på, at han er død i forbindelse med et uheld, da en hoppeborg skulle pakkes sammen, sagde vagtchef Jakob Tofte lørdag aften.

"Drengens liv stod ikke til at redde", oplyser Nordsjællands Politi søndag formiddag.

Ulykken undersøges

Nordsjællands Politi vil undersøge hændelsesforløbet sammen med relevante myndigheder, ligesom der vil blive afholdt ligsyn i sagen.

Indtil ligsynet - og sagen - er belyst så grundigt som muligt, har politiet på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer.

Der er dog intet, der indikerer, at der skal være sket en forbrydelse.

Der blev straks etableret krisehjælp til både ansatte i politiet, pårørende og andre.

-Dybt berørt

Ulykken skete ved et stævne arrangeret af Rungsted-Hørsholm Floorball Klub.

- Lige nu koncentrerer vi os om at beskytte drengens familie. Men vi er selvfølgelig alle sammen dybt berørt af situationen, siger Stephan Grey, formand for klubbens bestyrelse, til Ekstra Bladet.

Kommune bekræfter

Hørsholm Kommunes hjemmeside bliver ulykken også bekræftet.

Kommunen skriver følgende meddelelse på hjemmesiden:

'En seks-årig dreng er ulykkeligvis omkommet lørdag eftermiddag d. 2. oktober under et floorball-arrangement i Hørsholm Hallen.

Der er ingen mistanke om, at der er foregået noget kriminelt. Alt tyder på, at der er tale om en tragisk ulykke. Hændelsen efterforskes fortsat af politiet. De pårørende er underrettet.

Der er stillet krisebistand til rådighed til de involverede. Forældre og børn som har været til stede ved arrangementet, har mulighed for at få psykologbistand ved at ringe 1813 (psykiatrisk skadestue) indenfor de første 24 timer. Herefter skal man kontakte egen læge.

Kommunen har for nuværende ikke yderligere kommentarer.'

Powered by Labrador CMS