Politi efterforsker mistænkeligt dødsfald

Kvindens 54-årige søn er blevet anholdt

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgalleriet herover

En 75-årig kvinde klokken havde pådraget sig et alvorligt hovedtraume i forbindelse med et muligt fald på en adresse i Brønderslev tidligt fredag morgen. 

Politiet blev tilkaldt klokken cirka 05.15.

Nordjyllands Politi efterforsker nu dødsfaldet som værende mistænkeligt, og kvindens 54-årige søn er blevet anholdt.

Kvinden blev efterfølgende transporteret til sygehuset i en ambulance, og her afgik hun senere ved døden som følge af de skader, hun havde pådraget sig.

Omstændigheder skal undersøges

Sagen undersøges altså som et mistænkeligt dødsfald.

”Da vi kom frem til stedet og påbegyndte vores arbejde, vurderede vi, at omstændighederne omkring dødsfaldet skal undersøges nærmere – og derfor undersøger vi sagen som det, vi kalder for et mistænkeligt dødsfald. Vores videre efterforskning skal nu klarlægge præcist, hvad der er sket før, under og efter dødsfaldet,” forklarer vicepolitiinspektør Niels Kronborg i en pressemeddelelse. 

Sønnen var til stede

Vicepolitiinspektøren oplyser til Ekstra Bladet, at den ældre kvindes 54-årige søn var til stede på adressen, da det mulige fald skete.

Manden ringede til en pårørende for at fortælle om faldet, hvorefter den pårørende ringede112, skriver mediet. 

”Denne person er anholdt som led i efterforskningen, men vi kan ikke udtale os nærmere om dødsfaldet og den efterfølgende anholdelse, før vores undersøgelser har belyst sagens omstændigheder nærmere,” fastslår Niels Kronborg.

Newsbreak.dk følger sagen...

Se flere fotos i billedgalleriet herover


Powered by Labrador CMS