Politi efterlyser ejer af Star Wars-sparebøsse

I en større tyverisag er politiet kommet i besiddelse af en række effekter, der kan stamme fra indbrud

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgalleriet herover

En 20-årig mand er fængslet i en større tyviersag - tilbage står politiet med en række effekter, der formodes at være tyvekoster.

Nu efterlyses ejerne.

Under efterforskningen af en række nylige indbrud er politiet i Frederikshavn kommet i besiddelse af en mængde formodede tyvekoster. 

Brug for hjælp

En hel del af disse effekter er det lykkedes for efterforskerne at identificere rette ejerfolk til, men der er også nogle genstande tilbage - mest ure, smykker og lidt kontanter - som formentlig er relateret til indbrudssagen, men politiet har brug for offentlighedens hjælp til at finde ejerne til dem.

- Hvis man genkender nogle af disse effekter, så skal man ringe til os på telefon 114, så vi kan få dem genforenet med de rette personer, siger politikommissær Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi.

Et større sagskompleks

Politikommissæren oplyser videre, at effekterne sættes i forbindelse med et større sagskompleks, hvor betjente fra politistationen i Frederikshavn har efterforsket adskillige indbrud, der er begået i løbet af juni måned i området omkring Hallund beliggende i Brønderslev kommune.

- Så det er selvfølgelig vores formodning, at effekterne kan stamme fra indbrud i disse områder, hvor vores formodede gerningsperson har været aktiv, men det kan ikke udelukkes, at der er tale om kriminelle forhold begået andre steder, tilføjer Peter Skovbak.

Sagen er fortsat under efterforskning.

Se flere fotos i billedgalleriet herover

Powered by Labrador CMS