Tiltalt: Fotograferede døende kvinde

Manden gjorde intet for at redde den narkopåvirkede kvindes liv - og skrev til ven: “Se hvor smuk hun er fra den anden vinkel”

En 33-årig mand står ved Retten i Esbjerg tiltalt for at have voldtaget en kvinde, der var så påvirket af stoffer, at hun ikke kunne modsætte sig hans handlinger. Desuden er han tiltalt for ikke at hjælpe eller tilkalde hjælp til en kvinde, der døde af en overdosis.
Udgivet Opdateret

En 33-årig mand er tiltalt for at undlade at hjælpe en dybt bevidstløs kvinde. 

Selv om hun blødte fra næsen, så gjorde han intet for at redde hendes liv.

Beviset skaffede han selv. Med en mobiltelefon tog han nemlig billeder af den dybt bevidstløse og døende kvinde. Billederne som viste, at hun blødte fra næsen, sendte han senere til en bekendt.

Det skete med ordene: “Se hvor smuk hun er fra den anden vinkel”.

Kvinden kom aldrig til bevidsthed og døde. Fredag skal manden for Retten i Esbjerg.

Også tiltalt for voldtægt 

Den 33-årige er endvidere tiltalt for nogle uger tidligere at have voldtaget en narkopåvirket kvinde. 

Hun var ifølge anklageskriftet ikke i stand til at modsætte sig,  mens manden på flere måder seksuelt misbrugte hende og gennemførte en fuldbyrdet voldtægt af den påvirkede kvinde.

Ud fra anklageskriftet kan det ikke udledes, om der er tale om den samme kvinde.

Fik narkoen sendt med posten

Derudover er den 33-årige tiltalt for i december sidste år og i januar i år at have fået fremsendt fem breve med narkotika fra Holland til sin bopæl i Esbjerg.

33-årige mand står på fredag i retten i Esbjerg tiltalt for en række forhold

Newsbreak DK har fået aktindsigt i anklageskriftet, hvor den 33-årig mand er tiltalt for i alt 10 forhold. Det gælder blandt andet voldtægt af en narkopåvirket kvinde. Han undlod endvidere at hjælpe en døende kvinde, våbenloven og besiddelse af narkotika. 

Powered by Labrador CMS