Skifter til TV2

Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse for Micki Cheng, når han går på gulvet i "Vild med dans". Samtidig er det et opgør med mange års usikkerhed

Micki Cheng nåede til finalen i fjerde sæson af 'Den store bagedyst'. Hvor langt han kommer i 'Vild med dans', afgør dommerne og seernes sms-stemmer. (Arkivfoto)
Micki Cheng nåede til finalen i fjerde sæson af "Den store bagedyst". Hvor langt han kommer i "Vild med dans", afgør dommerne og seernes sms-stemmer. (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Da Micki Cheng deltog i fjerde sæson af "Den store bagedyst" tilbage i 2015, imponerede han DR-dommerne der med sine kagekreationer og kom hele vejen til finalen.

Nu håber Micki Cheng på ikke at få med kagerullen af dommerne på den konkurrerende kanal, når han kaster sig ud i alt fra slowfox til salsa i årets udgave af "Vild med dans" på TV 2.

Men der er endnu mere end titlen og trofæet på spil for den 31-årige kagekendis, siger han i en pressemeddelelse.

- Jeg har aldrig været den, der selv har danset, når jeg har været i byen. Jeg har altid siddet nede ved bordet og beundret dem, der turde stille sig op til offentligt skue. Det har nok i bund og grund handlet om usikkerheden og tanken om, at andre dømmer én, som jeg ikke har været vild med.

- Men det skal være slut nu. Jeg er klar til at slippe min indre dansemus løs, lyder det fra Micki Cheng i pressemeddelelsen til TV 2.

Ikke den første kagekendis

Det er ikke første gang, at en kagekendis fra DR-programmet kaster sig ud i alt fra tango til cha-cha-cha på den konkurrerende kanal.

Den tidligere bagedystdommer og kageconnaisseur Mette Blomsterberg deltog i den tiende sæson af dansedysten tilbage i 2013 og fik en sjetteplads med partner Michael Olesen.

I 2018 var det så bagedystdeltageren Rosa Kildahls tur i "Vild med dans". Hun nåede fire gange på gulvet, før hun og partner Esbern Syhler-Hansen blev smidt ud af seerne.

Kæmpe fan af programmet

Micki Cheng har næsten med garanti set med, for han er kæmpe fan af det uhyre populære program, fortæller han videre i pressemeddelelsen.

- Det har været en kæmpe drøm selv at få lov til at stå på gulvet, jubler han.

- Jeg har fulgt troligt med og virkelig været på røven over nydansernes udvikling gennem programmerne. Og snart er det min tur! Det er lidt crazy at tænke på.

Micki Cheng skal dyste mod influent Mascha Vang, entertainer Jacob Haugaard, sanger Jimilian og svømmestjerne Pernille Blume.

Årets "Vild med dans" får premiere den 10. september og løber hen over skærmen frem til den 26. november, hvor den store finale finder sted.

Powered by Labrador CMS