Politiet mangler hjælp: Hvor er julemanden?

Nordjyllands Politi har brug for hjælp til at finde julemanden, som har tabt 1200 kroner.

Nordjyllands Politi har problemer med at få fat på julemanden. Politiet vil gerne finde ham, fordi han har tabt en kuvert med 1200 kroner. KLIK VIDERE OG SE KUVERTEN. Foto: Scanpix
Nordjyllands Politi har problemer med at få fat på julemanden. Politiet vil gerne finde ham, fordi han har tabt en kuvert med 1200 kroner. KLIK VIDERE OG SE KUVERTEN. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Som om julemanden ikke havde nok at se til i december, så efterlyser Nordjyllands Politi ham på Facebook, for politiet har fået indleveret en særlig kuvert.

Kuverten indeholder 1200 kroner, som politiet gerne vil have ender i de rette hænder.

Artiklen fortsætter efter videoen

Se et billede af kuverten i galleriet ovenfor.

Kuvert fra julemanden

Tirsdag blev en kuvert indleveret som hittegods på Aalborg Politigård.

I kuverten ligger 1200 kroner. Men det er mere det, der står på kuverten, der er helt særligt.

For kuverten er en gave til en heldig person. Gaven er fra december måneds hovedperson, nemlig julemanden.

Ikke faldet ud af kanen

Men Nordjyllands Politi har haft svært ved at få kontakt til julemanden i disse dage, derfor har politiet brug for hjælp.

Kuverten er åbnet og foldet, som om den har været i en baglomme, derfor mener politiet heller ikke, at den kunne være faldet ud af kanen.

På kuverten er modtageren af kuvertens navn skrevet med blokbogstaver, ligesom at det i samme stil er tilkendegivet, at gaven er fra julemanden.

plys det rette navn

For at få udleveret kuverten, skal man kunne oplyse navnet på modtageren, som politiet har sløret, samt give et bud på, hvor kuverten cirka er tabt.

Selv om det kan vise sig at være noget af en udfordring midt i juletravlheden, håber Nordjyllands Politi at efterlysningen kan skabe kontakt til julemanden, og at den betænksomme gave derved kan finde frem til sin rette ejermand.

Eller at ejermanden opdager, at vedkommende har mistet den særlige gave fra julemanden.

Powered by Labrador CMS