Sendte særlig hilsen til sin afdøde farfar

Rørende hyldest fra lady Louise Windsor til prins Philip ved Royal Horse Show

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Nøjagtig som det var tilfældet for nu afdøde prins Philip, er karetkørsel hans barnebarns, lady Louise Windsor, helt store passion.

Det er også hende, der har arvet sin farfars sort-grønne, firehjulede favoritkaret, han selv var med til at designe for små ti år siden.

Netop den 'luftede' hun på sidstedagen ved det stort anlagte Royal Horse Show i Windsor søndag den 4. juli.

Den årligt tilbagevendende begivenhed, som er det største udendørs hesteshow i Storbritannien, foregår over fem dage og involverer internationale konkurrencer i tre forskellige rytterdiscipliner.

Dronningen var der også

Netop heste og hestesport fylder meget for mange i den britiske kongefamilie.

Lady Louise Windsor var da langt fra også den eneste kongelige, der var til stede denne dag. Hun havde blandt andet selskab af sine forældre, prins Edward og grevinde Sophie af Wessex.

Desuden af sin farmor, dronning Elizabeth, der for tredje dag i træk havde taget plads i sit eget opholdsområde sammen med nogle indbudte gæster.

Tæt forhold til bedsteforældrene

Lady Louise, der er 17 år gammel, og hendes 13-årige lillebror James har altid haft et meget tæt forhold til deres bedsteforældre og har altid tilbragt masser af tid sammen dronningen og prins Philip.

Blandt andet på dronningens skotske sommerresidens Balmoral.

Grevinde Sophie har tidligere sagt, at når hendes børn er hos bedsteforældrene, optræder dronningen mere end noget andet som deres farmor.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS